Klik ind på dit lokale mødested på kortet eller her:

Frederikshavn 

Aalborg

Viborg

Aarhus

Herning

Vejle 

Kolding

Esbjerg

Sønderborg

Odense

Næstved

Roskilde

København

Gentofte

Hillerød 

 

Find din lokale KOMsammen:

Odense

København

Holbæk 

Slagelse 

Randers (åbner i efteråret 2017)


Aktiviteter 

Første gang

Ofte stillede spørgsmål 

 

 

 

 

 

Mødesteder

I Ventilens 15 mødesteder kan unge og frivillige mødes, snakke og hygge sig sammen. Alle i mødestederne kender til at være stille, genert og ensom og ved, hvordan du har det.

Mødestederne er et tilbud til unge mellem 15 og 25 år, der gerne vil finde en vej ud af deres ensomhed.

 

Mad, bifture og spil
Ventilen har 15  mødesteder rundt om i Danmark. Her mødes unge og frivillige og snakker og hygger. Ofte laver man mad sammen, går i biffen eller sidder og spiller spil. Mødestederne har typisk åbent 1-2 gange om ugen. Derudover laver de lokale Ventiler gerne nogle forskellige ture og arrangementer med jævne mellemrum.

Du kan komme i mødestedet så tit eller sjældent, du har lyst. De frivillige sørger for, at dørene er åbne de aftalte aftener, og medmindre andet er aftalt behøver du ikke at sige på forhånd, om du kommer eller ej.

 

Tid og rum
Målet med mødestederne er at sørge for, at der er tid og rum til at lære hinanden at kende – også selvom du måske normalt har svært ved at komme ind på livet af andre. I mødestedet kender alle til problemer med at være stille, genert og ensom, så det er ikke pinligt.

Du kan læse mere om de enkelte mødesteder ved at klikke på kortet eller på et af bynavnene til venstre.

 

OBS: De frivillige er ikke uddannede fagfolk, så desværre er det ikke alle unge, vi kan hjælpe i mødestederne. Læs mere her.