Ventilens nationale ensomhedsdag 2022

Lørdag den 7. maj afholder vi igen Ventilens nationale ensomhedsdag for at sætte fokus på ensomhed blandt unge. Vores søde frivillige har planlagt aktiviteter og begivenheder i hele landet – og DU er inviteret!

Kaffe og kage, brætspil, konkurrencer og loppemarked! Der kommer til at ske meget den 7. maj – og her kan du danne dig et overblik over, hvor du kan møde Ventilen og støtte op om den gode sag:

På Sjælland…

…kan du finde KOMsammen København og Ventilen København på Dronning Louises Bro på Nørrebro i København, hvor de frivillige deler kaffe og kage ud. Ventilen Frederiksberg står klar på Solbjerg Plads med lækker kaffe – og løber du ikke ind i dem der, kan du fange dem på Instagram, hvor de markerer dagen med digitale kampagner. På Stændertorvet i Roskilde kan du møde vores frivillige fra Ventilen Roskilde. Og i Næstved kan du finde dig godt til rette i Ventilen Næstveds pop-up lounge på Hjultorvet, hvor der vil være lidt lækkert til ganen og mulighed for at deltage i konkurrencer!

På Fyn…

…har du mulighed for at slå to fluer med et smæk og møde vores søde frivillige fra både KOMsammen Odense og Ventilen Odense, der står ved Munke Mose og deler en masse godter ud til alle, der lægger vejen forbi.

I Jylland…

…er du inviteret til at gøre et rigtig godt køb i Skive! KOMsammen Skive arrangerer nemlig loppemarked, hvor andre foreninger også er inviteret til at have en stand. Og derudover inviterer de også til stjerneløb og fællesspisning om aftenen i Aakjærhallen. I Sønderborg er Ventilen Sønderborg gået sammen med brætspilscaféen Æ Bræt, så her har du mulighed for at lære vores sønderjyske frivillige at kende over en omgang ludo. Ventilen Aalborg kan du møde på Nytorv, hvor du kan spille Ventilens snakspil, boldspil og gættelege, mens du får dig en kaffe og og et stykke kage. Der er også mulighed for at slippe sin indre kunstner ud – du kan nemlig male din fortolkning af, hvad en god ven er. På Akseltorv i Kolding kan du møde Ventilen Kolding og deltage i sjove aktiviteter. Og sidst, men ikke mindst, kan du møde Ventilen Aarhus på Lille Torv, hvor der vil være quiz og lidt lækker til øregangene; der kommer nemlig en musiker forbi og giver et nummer eller tre!

 

Alle vores frivillige er selvfølgelig klar til at tale om ensomhed og svare på alle dine spørgsmål – om ensomhed, om vores forskellige tilbud og aktiviteter og om Ventilen Danmark. Vi glæder os til at se dig!