Malene

Halløj alle sammen.

Mit navn er Malene Lindgren, og jeg er formand for KOMsammen Skive 🙂

Jeg er 23 år, og bor i en lille by tæt på Skive, der hedder Jebjerg. Jeg har tidligere gået på Skive gymnasium, hvor jeg har mange gode minder fra. Lige nu studerer jeg til Socialrådgiver i Holstebro, og er færdig om et års tid. Det glæder jeg mig MEGA meget til, idet at jeg endelig får lov til at arbejde med mennesker og udvikle mine kompetencer.

Ved KOMsammen Skive bliver min primære rolle at lave aktiviteter med de unge og være med til at sikre et stærkt samarbejde rundt om de unge.

Grunden til at jeg blev frivillig ved KOMsammen Skive, er fordi at jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har overskud og ressourcer, til at være noget for nogle andre. Sådan har det ikke altid været. Jeg har nemlig tidligere i mit liv oplevede at være ensom. Når man føler sig ensom, er ens hoved fyldt af negative tanker om at man er alene og at man ikke er god nok. Det er vigtigt for mig, at alle unge ved, at selv om de føler sig ensomme, så er de ikke alene. Derfor er jeg med til at skabe et sted, hvor unge kan være en del af et fællesskab, som er trygt og hyggeligt. Jeg glæder mig til at møde jer! 🙂

Jeanett

Christine

Katrine

Christian

Amanda

Josephine

Cecilie

Mikkel

Freja

Marie Louise