Holdet er samlet i Slagelse

Ventilens nyeste tilbud, KOMsammen Slagelse, har aldrig været tættere på at åbne. Frivilliggruppen er samlet, og så snart der er valgt endelige lokaler, kan arbejdet med de unge begynde.

Seks frivillige er netop vendt hjem fra den første del af Ventilens grunduddannelse, og de er dermed ved at være klar til at slå dørene op for unge i Slagelse og omegn.

Den lokale formand, Michelle Nielsen, er fuld af optimisme.

“Det går rigtig godt med at få en god frivilliggruppe til at køre, vi er allerede seks frivillige, og vi skal til at lære hinanden meget bedre at kende her over den næste periode, mens vi starter op. Samtidig vælter det ind med ansøgninger, hvilket er helt fantastisk,” siger hun.

KOMsammen er et tilbud til unge I alderen 15-30 år, der kender til følelsen af ensomhed og har lyst til at dyrke motion og lave sund mad sammen med jævnaldrene.

Formanden glæder sig til at åbne tilbuddet og møde de unge, og ikke mindst til at få et godt samarbejde op at køre i frivilliggruppen. Allerede nu er de i gang med at forberede åbningsreceptionen og selvfølgelig den endelige åbning.

Slagelse er Ventilens fjerde KOMsammen-tilbud. Takket være Nordea-fondens pulje, Det gode, unge liv, kommer der med udgangen af 2018 til at være i alt syv KOMsammen-tibud.

Læs mere om KOMsammen Slagelse og om Udviklingsprojekt KOMsammen.