Ditte P.H. Rasmussen

Alder: 28 år
Frivillig siden: Februar 14′
Ansvarspost: Kasserer

Hej med jer!

Jeg hedder Ditte, er 28 år gammel og bor i Skelby. Jeg kører på mit 6. år i Ventilen, men det gør det absolut IKKE kedeligt! Ventilen giver mig så meget glæde, udvikling og livsbekræftelse. Jeg kom ind som frivillig i Ventilen ret tilfældigt, men det jeg ser og oplever i arbejdet med de unge er langt fra tilfældigt, det er så mega meningsfuldt og givende!

Jeg arbejder til dagligt hos RGS Nordic, hvor jeg sidder på kontoret, og samtidig læser jeg til socialrådgiver på UCL i Odense!
Når jeg ikke bruger min tid på Ventilen, kan kan jeg allerbedst lide en tur på café med mine veninder, bio-ture eller en tur i teatret. Samtidig har jeg en lille hund, han hedder Colin, og vi kan rigtig godt lide at bruge søndagene i hundeskoven! 🙂

I Ventilen føler jeg, at jeg gør en forskel. Jeg gør en forskel for unge, som har det svært. Men jeg gør i dén grad også en forskel for mig selv. Jeg vil vove at påstå, at nogle af mine bedste venner, har jeg også selv mødt igennem de frivillige i Ventilen – og det er en gave!

Alberte

Heidi

Mathilde