Støt ensomme unge

I Danmark er ensomhed en del af hverdagen for 64.000 unge. Ensomhed gør ondt nu og her, og på lang sigt kan det være sundhedsskadeligt både mentalt og fysisk. For fortsat at kunne hjælpe unge ud af ensomhed, har vi brug for din støtte.

Vil din virksomhed hjælpe?

Ventilen er altid på udkig efter virksomheder, der vil hjælpe os med at bekæmpe ensomhed blandt unge. Når virksomheden støtter Ventilen er du, din virksomhed og dine medarbejdere med til at støtte op om Ventilen arbejde og hjælpe unge ud af ensomhed.

Samtidig viser I omverden, at I tager et ansvar for det samfund vi alle er en del af.Hos Ventilen er vi eksperter i fællesskaber og vi tror på, at vi i fællesskab opnår den største værdi – for jer og for Ventilen. 

For at høre mere om at støtte Ventilen som virksomhed kontakt vores fundraiser Sara Lykke Hansen

Send en mail til Sara Lykke Hansen

De har hjulpet

Hvorfor er min støtte vigtig?

For alt for mange unge er ensomheden en del af hverdagen, og når den først har bidt sig fast, kan det være næsten umuligt at komme ud af den på egen hånd. Når du støtter Ventilen, er du med til at gøre en kæmpe forskel for nogle af de danske unge, der føler sig allermest ensomme. Så er du nemlig med til at sørge for, at de kan komme i biografen, på café, på sheltertur, eller hvad de frivillige og unge nu finder på sammen. Det er også takket være sådan nogle som dig, at de frivillige bliver godt uddannet, og at de kan bruge deres kræfter på nærværet med de unge i stedet for administration.