Jobopslag: Ventilen søger en student til dokumentationsarbejde

Ventilen Danmark søger dig, der er god til arbejde med kvantitativ metode, og som drømmer om et arbejde inden for det frivillige sociale område. Vi er på udkig efter en studentermedhjælper til lokalenheden, som skal assistere med dokumentationsarbejde, lave fondsansøgninger og andre ad hoc opgaver.

Vores frivillige gør en stor indsats med at indsende ugentlige data, som skal registreres og systematiseres, så vi løbende kan følge effekten af vores arbejde med at forebygge og afhjælpe ensomhed i vores 24 lokale, brugerrettede tilbud, som drives af frivillige i hele landet.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Hjælpe med løbende dokumentation af de lokale tilbud og være kontorets Excel go-to person
  • Lave fondsansøgninger til private og kommunale fonde
  • Diverse ad hoc opgaver, hvor du assisterer lokalkonsulenternes arbejde med at understøtte frivillige i vores lokale tilbud. Det kan være alt fra hjemmesideopdatering, sociale medier og rekruttering af frivillige

Det er en stilling, hvor du sammen med en anden student er primært ansvarlig for at vores dokumentationsarbejde fungerer og har en høj kvalitet. Du skal være struktureret og god til at bevare overblikket. Vi forventer ikke, at du kan alt fra første dag, men du skal gerne kunne nikke genkendende til følgende:

  • Du er systematisk og grundig
  • Du er fagligt stærk i kvantitativ metode og motiveres af dokumentationsarbejdet
  • Du har kendskab til, eller mod på at lære at arbejde i Power BI
  • Du er godt hjemme i alle Office-programmer og generelt ikke IT-forskrækket – det er en stor fordel, hvis du er superbruger i Excel og vant at arbejde med formler
  • Du skriver godt og kan lide at kommunikere med frivillige og fonde
  • Du trives med systematiske og til tider rutineprægede opgaver

Lokalenheden, som du bliver en del af, består af to studentermedhjælpere, en praktikant og 3 konsulenter, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Vi er en velfungerende enhed der arbejder godt sammen og sætter pris på at kende hinanden personligt. Vi er til tider en travl biks, så det er vigtigt, at du selv kan strukturere og prioritere dine opgaver – og ikke mindst tør at sige det højt, hvis det går for stærkt. Det er ikke afgørende, hvad du studerer, eller hvor langt du er, men det er et plus, hvis du har i hvert fald to år tilbage og kunne tænke dig at arbejde for os i hele den periode. 

Praktisk

Send din ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til julieamanda@ventilen.dk inden d. 9 august. 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive til julieamanda@ventilen.dk eller kontakte sekretariatets lokalenhed på 70 20 83 08. 

Vi tilbyder en timeløn på 125 kr. og gennemsnitligt 10-15 timer om ugen. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt kl. 9-16 på Ventilen Danmarks sekretariat i København K.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.