Jobopslag: Ventilen søger kommunikationsansvarlig

Kan du gøre Ventilen mere synlig og styrke vores brand og gennemslagskraft? Tænker du strategisk og arbejder målgruppe-orienteret? Og kan du skabe resultater med din egen arbejdstid som den primære ressource? Så er du måske vores kommende kommunikationsansvarlige.

I Ventilen gør vi ungdommen mindre ensom ved at drive lokale tilbud til ensomme unge, udvikle og formidle redskaber til at forebygge og afhjælpe ensomhed og ikke mindst bryde tabuet og fortælle højt og klart, at ingen ensomme unge er alene. Det bliver dit job at sikre, at vi opnår vores strategiske mål om at blive mere kendt blandt unge, at opnå flere medlemmer og donorer, og ikke mindst at få større synlighed blandt beslutningstagerne.

Vi mangler dig der mestrer både at tænke strategisk, prioritere benhårdt, producere og eksekvere – og er en god kollega. Og dig der trives med mange spændende opgaver og et stort selvstændigt ansvar.

Læs mere i stillingsbeskrivelsen – og skynd dig at søge. Fristen er 1. juli 2021 kl. 12 – men vi vil meget gerne høre fra dig før.