400 kr.

Med denne bogpakke får du et godt overblik over den eksisterende forskning i ungdomsensomhed samt to antologier udgivet med 7 års mellemrum med erfaringer fra praktikere og fortællinger fra unge, der selv har haft ensomhed inde på livet.

Normalpris for de fire bøger: 525 kr.

Pris ved køb af bogpakke: 400 kr.


Kategori

Beskrivelse

Bogpakken består af følgende:

“Ensom, men ikke alene” (2014) – en antologi om unge og ensomhed – udgivet af Ventilen Danmark. Bogen er på 200 sider og indeholder 13 indlæg, hvor forskere, praktikere og de unge selv fortæller om ensomhed blandt unge – og hvordan den kan afhjælpes. Antologien er redigeret af Karen Lerstrup Pedersen og indeholder bidrag fra bl.a. Ida Koch, Allan Holmgren, Kristine Visby, Malene Charlotte Larsen, Jon Kristian Lange, Katrine Rich Madsen og Mathias Lasgaard. Se indholdsfortegnelse og forord HER.

“Der er bare ikke rigtig nogen…” (2007) – en antologi om unge og ensomhed – udgivet af Ventilen Danmark. Bogen er på 210 sider og indeholder 14 forskellige indlæg, hvor forskere, praktikere og de unge selv fortæller om ensomhed blandt unge. Antologien er redigeret af Annette Wiborg og indeholder bidrag fra bl.a. Per Schultz Jørgensen, Tine Bryld, Ida Koch, Bent Kawa, Camilla Hofmann og Mathias Lasgaard. Se indholdsfortegnelse og forord HER.

“Ensom i gymnasieskolen” (2009) – En landsdækkende undersøgelse af ensomhed hos unge på de almen- og erhvervsgymnasiale uddannelser. Udgivet af Ventilen Danmark. Rapport på baggrund af Mathias Lasgaards ph.d.-projekt om ensomhed blandt unge i Danmark. Rapporten bringer tal og viden på bordet om de mange unge i de danske gymnasieskoler, der føler sig ensomme og som derudover viser tegn på generel mistrivsel. Rapporten er skrevet af Mathias Lasgaard og Nanna Kristensen og er på 80 sider.

“Ensom blandt andre” (2010) – Et speciale skrevet af Mathias Lasgaard på Psykologisk Institut i Aarhus i 2005 og revideret og udgivet i 2010.  Specialet omhandler ensomhed blandt unge i Danmark, og er den første større undersøgelse i Danmark med fokus på dette område. Bogen er på 130 sider.

Yderligere information
Vægt 1,08 kg