300 kr.

Med denne bogpakke for du indblik i forskningen i ensomhed, praktikeres bud på, hvordan ensomhed kan forebygges og afhjælpes samt de unges egne beretninger om at føle sit ensomme.

De to antologier er udgivet med 7 års mellemrum og supplerer hinanden.

Normalpris for de fire bøger: 375 kr.


Kategori

Beskrivelse

Bogpakken består af følgende:

“Ensom, men ikke alene” (2014) – en antologi om unge og ensomhed – udgivet af Ventilen Danmark. Bogen er på 200 sider og indeholder 13 indlæg, hvor forskere, praktikere og de unge selv fortæller om ensomhed blandt unge – og hvordan den kan afhjælpes. Antologien er redigeret af Karen Lerstrup Pedersen og indeholder bidrag fra bl.a. Ida Koch, Allan Holmgren, Kristine Visby, Malene Charlotte Larsen, Jon Kristian Lange, Katrine Rich Madsen og Mathias Lasgaard. Se indholdsfortegnelse og forord HER.

“Der er bare ikke rigtig nogen…” (2007) – en antologi om unge og ensomhed – udgivet af Ventilen Danmark. Bogen er på 210 sider og indeholder 14 forskellige indlæg, hvor forskere, praktikere og de unge selv fortæller om ensomhed blandt unge. Antologien er redigeret af Annette Wiborg og indeholder bidrag fra bl.a. Per Schultz Jørgensen, Tine Bryld, Ida Koch, Bent Kawa, Camilla Hofmann og Mathias Lasgaard. Se indholdsfortegnelse og forord HER.

Yderligere information
Vægt 0,67 kg