Bliv medlem af Ventilen


Vi har brug for dig, for at kunne fortsætte vores arbejde med at gøre ungdommen mindre ensom. Jo flere vi er, jo bedre kan vi gøre det. Så vi håber at du vil melde dig ind og på den måde vise at du er en del af kampen mod ungdomsensomhed.

Det koster 75 kr. om året – til gengæld får du mulighed for at være med til at bestemme, hvilken retning vores arbejde skal tage, hvis du deltager på vores årsmøder og andre medlems-events. Og du får mulighed for at blive frivillig lokalt eller nationalt, alt efter hvad dine interesser og kompetencer er. Derudover modtager du vores årsskrift og får også medlemsrabat på vores bøger og merchandise.

Du bliver medlem af den lokale Ventil, der ligger tættest på dit hjem. Hvis du hellere vil være medlem af en anden, skriver du bare det til os bagefter. Dit medlemsskab gælder indtil du engang melder dig ud, og vi beder derfor om 75 kr. hvert år. Hvis du vælger “forny automatisk” sker det helt uden at det er bøvlet for dig.

Men det vigtigste er at du – for kun 75 kr. – viser at du også er med til at gøre ungdommen mindre ensom.

Vi gemmer de oplysninger, du giver os i forbindelse med din indmeldelse i 5 år efter du er stoppet som medlem. Jvf. vores persondatapolitik

Da vi er en ungdomsorganisation, fungerer det sådan, at alle over 35 år kommer i en anden medlemskategori og ikke får demokratiske rettigheder. Dog kan man blive overflyttet som ordinært medlem, hvis man ønsker det.