Ventilen er en frivillig social organisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge. Vi driver tilbud landet over for unge, der føler sig ensomme, og derudover arbejder vi for at skabe viden og debat om ensomhed blandt unge. Ventilen er en landsdækkende organisation og har pt 23 lokale tilbud i 21 byer.

 

Paraplyorganisation

Ventilen Danmark er paraplyorganisation for de lokale tilbud. Det betyder især, at vi yder støtte til de lokale foreninger i form af bl.a. et fælles sekretariat, informationsarbejde, større projekter, uddannelse og fundraising og ved at skabe debat om problemstillingen ensomhed blandt unge og unges sociale mistrivsel.

Ventilen har ingen tilknytning til partipolitik, religion eller lignende.

 

Viden og debat

Ud over arbejdet i de lokale tilbud, hvor fokus mest er på at afhjælpe ensomhed, arbejder Ventilen også for at skabe viden og debat. Det gør vi bl.a. med Netwerk, hvor vi efteruddanner lærere på ungdomsuddannelserne, og når vi rejser rundt i landet og holder oplæg om ungdomsensomhed og fællesskaber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Ofte stillede spørgsmål om Ventilen

Ventilen er en frivillig social organisation, der er finansieret af offentlige midler, private fonde, donationer og medlemsskaber. Du kan læse mere om vores økonomi her.

Ventilen har en bestyrelse, der består af unge, frivillige, og et sekretariat, der står for den daglige drift. Ventilens øverste myndighed er årsmødet. Her kan du læse mere om, hvordan Ventilen er struktureret.

Det er utrolig vigtigt for os, at det er en god oplevelse at komme i Ventilen eller at være i kontakt med nogle af vores frivillige eller ansatte. Derfor vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dig, hvis du har haft en dårlig oplevelse, eller hvis der er noget, du synes, kunne være bedre. Du kan ringe til sekretariatet hverdage mellem 10-16 på 70 208 308 eller skrive en mail til info@ventilen.dk.