STØT VORES ARBEJDE

220000


Så mange unge bærer rundt på svær ensomhed. Og december gør følelsen endnu tungere, når alle andre hygger sig med hinanden – og man selv står uden for.

En følelse af, at man ikke er noget værd. Angst, stress eller depression. Søvnløshed, koncentrationsbesvær og hovedpine. Og et kæmpe ønske om at have bare én rigtig god ven.

Svær ensomhed kan dukke op på mange forskellige måder. Og ofte kan man slet ikke spotte ensomheden – også selvom den har været der længe. I værste fald kan de svære følelser føre til selvskade og selvmord.

Når du støtter Ventilen…

Når du giver penge til vores arbejde, gør du en forskel for de mange tusinde unge, der ikke ønsker sig andet end at føle sig god nok til at have venner.

Du er med til at sikre, at vi fortsat kan tilbyde unge trygge fællesskaber i deres lokalmiljøer. I vores Mødesteder og KOMsammen står vores søde frivillige altid klar til at tage varmt imod. 

Samtidig er du med til at sikre, at vi kan sprede mere viden om ensomhed via Ventilen Fortæller og Projekt Netwerk – og at vi kan skabe samfundsmæssig fokus på ensomhed og konsekvenserne, der følger med.