Ring eller skriv til Ventilen

Kontakt Ventilen Danmark

Hvis du vil vide noget om Ventilen som landsorganisation, om ensomhed blandt unge – eller bare er i tvivl om, hvem du skal kontakte – så er det Ventilens sekretariat, du skal have fat i. Her sidder alle vores ansatte på et kontor i midten af København og venter bare på at høre fra dig.

Vi kan fanges på telefon 70 208 308 hverdage mellem 10-16, med meget få undtagelser. Du er også meget velkommen til at skrive til sekretariatet på info@ventilen.dk

Leder du efter en specifik medarbejder, kan du finde hele sekretariatet på denne side.

Få os ud at holde oplæg

Ventilen tager ud og holder oplæg om ensomhed og fællesskaber i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være på efterskoler, højskoler, pædagog- og læreruddannelser, men vi tilbyder også skræddersyede foredrag eller workshops. Læs mere om det her.

Kontakt den lokale Ventil

Hvis du vil vide noget om Ventilen lokalt – hvis du f.eks. overvejer at komme i tilbuddet, eller at blive frivillig. Eller hvis du er lokaljournalist eller studerende, så find det nærmeste lokale tilbud på listen her under. 

I vores lokale tilbud er alle frivillige, så det letteste er at kontakte dem pr. mail – og du må forvente at der nok går et par dage, før de svarer. Hvis det haster mere end det, så kontakt vores landssekretariat på 70 208 308.

Hvor kan du finde os lokalt?

Find ud af, hvilket af vores 23 tilbud ligger tættest på dig, ved at klikke på kortet


Følg med i hvad vi laver

Tilmeld vores nyhedsbrev

* indicates required

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er tilfreds?

Det er desværre ikke alle, der har været i kontakt med Ventilen lokalt eller nationalt, der er tilfredse. Hvis du er en af dem, så håber vi, at du vil kontakte os og fortælle om din oplevelse. Det er den eneste måde, vi kan forklare, hvorfor vi gør som vi gør – og den eneste måde vi kan lære af vores fejl og gøre det bedre en anden gang.

Ofte stillede spørgsmål om Ventilen

Ventilen er en frivillig social ungdomsorganisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge. Vi driver tilbud landet over for unge, der føler sig ensomme, og derudover arbejder vi for at skabe og formidle viden om unges ensomhed og redskaber til at arbejde med problemet.

Vi har eksisteret siden 1999 og har gennem årene samlet en masse viden og redskaber ind for at kunne hjælpe unge ud af ensomhed. Vi startede som ét enkelt mødested i København og har nu lokalforening fordelt på hele Danmarkskortet.

Ventilen har ingen tilknytning til partipolitik, religion eller lignende.

Læs mere om vores organisation og arbejde her.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til vores sekretariat i København på 70 208 308 eller info@ventilen.dk. Vi sidder klar ved telefon og mail mandag-fredag klokken 10.00-16.00.

Vil du have fat i vores lokale tilbud, kan du finde din lokale ventil på siden her og skrive direkte til os lokalt!

Har du en pressehenvendelse, skal du herover 🙂

Ønsker du at klage over en oplevelse i/med Ventilen, kan du læse mere her.

Ventilen er for unge!

Vi hjælper unge mellem 15 og 30 år ud af ensomhed. I vores lokale tilbud kan unge finde fællesskaber med jævnaldrende.

Vores mødesteder er for unge mellem 15 og 25 år. Vores KOMsammen-tilbud er for unge mellem 15 og 30 år. Og vores selvhjælpsgrupper er for unge mellem 15 og 30 år. Læs mere om vores forskellige tilbudstyper her.

Ingen Ventilen uden frivillige – UNGE frivillige!

Vores frivillige er mellem 17 og 35 år. De er både med lokalt og nationalt. Læs mere om mulighederne for at blive frivillig sammen med os her.

Sidst, men ikke mindst, holder vi gerne oplæg for workshops og unge – om ensomhed, gode fællesskaber, trivsel osv. Læs mere om Ventilen Fortæller her.

Ventilen arbejder ud fra værdierne tillid, nærvær, ansvarlighed, frivillighed og udvikling.

Vores grundsyn er, at den enkelte har styrke, ressourcer og evnen til at forandre sin egen situation. Det er nødvendigt, at han eller hun selv tager det første skridt, og derefter får en masse støtte og opbakning.

Vi arbejder med principper om hjælp til selvhjælp – og ung til ung.

Læs mere om vores værdier, metoder og historie her.

Ventilen finansieres af statslige midler, indtægter fra salg af viden, støtte fra private donorer og medlemmer samt donationer fra fonde til projekter og drift.

Læs mere om Ventilen i tal og find vores regnskaber her.

Ventilen har en bestyrelse, der består af unge, frivillige, og et sekretariat, der står for den daglige drift. Ventilens øverste myndighed er årsmødet. Her kan du læse mere om, hvordan Ventilen er struktureret.