Hvert år inviterer Ventilen på sommertur! Det betyder fire dage spækket med sjove aktiviteter, nye bekendtskaber, dejligt sommervejr og Ventilen-fællesskab, når det er allerbedst! 

En god håndfuld af Ventilens unge frivillige arrangerer turen, der som regel foregår i en form for hytte et sted i Danmark. Her planlægger de en masse hygge, lege og aktiviteter – alt sammen med udgangspunkt i at ryste flokken godt sammen. 

Sommerturen 2024 afholdes fra torsdag den 18. juli til søndag den 21. juli i Danehofhytten, Kappendrupvej 25b, 5550 Langeskov. Turen koster 250 kroner – læs mere om betaling ved tilmelding. I år har vi 28 ledige pladser på sommerturen.

Programmet for sommerturen 2024 er på vej!

Hvem kan
komme med?

Alle unge, der kommer i et af vores tilbud, og som har mod på at være sammen med andre unge og frivillige på en mere intens og hyggelig måde, kan komme med på sommertur. Det betyder, at unge fra hele landet kan deltage, ligesom frivillige fra hele Danmarkskortet er med til at planlægge turen. Derfor skal du være klar på at lære nye, søde mennesker at kende. Og vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig på vej.

Skal du
med?

Du kan forvente en tur fyldt med grin, aktiviteter, tryghed, madlavning, udfordringer, nye bekendtskaber og god gammeldags opvask Sommerturen er kort fortalt alt, hvad du kender fra vores lokale tilbud – i fire skønne dage! 

Er du hooked på sommertur, så hiv fat i én af dine lokale frivillige, så de kan fortælle mere, og så I sammen kan finde ud af, om det kunne være noget for dig.

Her kan du høre Ditte og Louise fortælle mere om, hvordan sommertur foregår – og hvor sjovt det er