Rigtig godt nytår fra Ventilen Odense

Rigtig godt nytår fra Ventilen Odense

Vi vil gerne sige tusind tak for året der er gået i 2019. Det har været et spændende, udfordrende og lærerigt år og vi er glade for at I har lyst til at følge med og forhåbentligt støtte vores arbejde med at bekæmpe ungdomsensomhed.

 

2019 var blandt andet året, hvor vi fik et nyt formandsteam, kom ordentlig på plads på Kongensgade, havde en fantastisk Ensomhedsdag i maj (på trods af lidt regn og blæst) og var de heldige vindere af Mangfoldighedsprisen 2019. Derudover vandt Ventilen Danmark også Tine Brylds sociale pris i oktober og markerer dermed et særdeles succesfyldt år for Ventilen, som virkelig er kommet på landkortet og bliver ved med at bevise, at der er brug for organisationer som Ventilen og de værdier vi står for.

Dette blev også markeret med besøget fra Frivilligrådets formand Mads Roke Clausen, som viste interesse for vores arbejde og interviewede blandt andet vores formand og en af de utrolig seje unge, som kommer i vores mødested.

Til slut var 2019 også året for fejringen af Ventilens 20 år fødselsdag, som vi markerede med en rigtig hyggelig fødselsdagsfest i mødestedet. Det var en dejlig dag og vi var glade for alle der bakkede op omkring den.

I 2020 ser vi frem til at tage imod nye frivillige, deltage i nationale begivenheder, komme ud lokalt på skoler, institutioner og blive endnu dygtigere til at drive vores mødested, samt sørge for at det fortsat er et trygt, velkomment og åbent miljø for nuværende som nye unge i Ventilen Odense.

 

2020 bliver også året, hvor vi igen finder nye lokaler, og vi ser frem til fremtidige samarbejder på tværs af organisationer og tilbud. Det kan som bekendt være en udfordring at flytte lokaler, men vi håber at alle vil være med til skabe god stemning det nye sted der venter os.

 

Vi håber I vil være med til mange flere spændende aktiviteter, arrangementer og tilbud i det nye år, som blandt andet en sheltertur, årets sommertur, Ensomhedsdagen 2020 og mange andre ting.

 

Vi vil gerne til sidst sige tak for et fantastisk 2019 til alle som støtter os, vores mellemmænd som henviser til os og alle de, som fortsat er en aktiv del af bekæmpelsen mod ensomhed blandt unge. Uden jer, ville vi ikke kunne blive ved med at drive den frivilligorganisation, som vi gør.

Vi ses i 2020!

 

Rigtig godt nytår fra hele Ventilen Odense