Støt ensomme unge

I Danmark er ensomhed en del af hverdagen for 64.000 unge. Ensomhed gør ondt nu og her, og på lang sigt kan det være sundhedsskadeligt både mentalt og fysisk. For fortsat at kunne hjælpe unge ud af ensomhed, har vi brug for din støtte.

Giv et bidrag

Læs betingelserne for donationer

Hvis du er under 35 år, vil vi allerhelst have din støtte i form af et medlemsskab. Det koster 75. kr. om året.

Læs mere eller meld dig ind herunder.

Bliv medlem

Støttemedlemmer siger

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”- Peter

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”-Lene

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”- Julie

Siden de er begyndt i Ventilen...

...føler 70 % af de unge sig mindre ensomme.

...oplever 74 % af de unge et styrket selvværd.

...oplever 64 % af de unge, at de er blevet bedre til at håndtere sociale situationer.

Hvorfor er min støtte vigtig?

For alt for mange unge er ensomheden en del af hverdagen, og når den først har bidt sig fast, kan det være næsten umuligt at komme ud af den på egen hånd.

Når du støtter Ventilen, er du med til at gøre en kæmpe forskel for nogle af de danske unge, der føler sig allermest ensomme. Så er du nemlig med til at sørge for, at de kan komme i biografen, på café, på sheltertur, eller hvad de frivillige og unge nu finder på sammen.

Det er også takket være sådan nogle som dig, at de frivillige bliver godt uddannet, og at de kan bruge deres kræfter på nærværet med de unge i stedet for administration.

Det får du som medlem

For 75 kr. om året kan du blive medlem af Ventilen Danmark. Hvis du er over 35 år bliver du støttemedlem, og hvis du er under 35 år bliver du medlem med demokratiske rettigheder.

Som medlem er du med til at skabe gode rammer for de mange unge frivillige, der i vores 20 lokale tilbud hjælper andre unge med at bryde ensomheden og få de sociale kompetencer, der gør, at de i fremtiden ikke har brug for et sted som Ventilen. Du er desuden med til at sikre, at vi står stærkt overfor beslutningstagere og fonde.

Som medlem får du vores årsskrift, du får rabat i webshoppen, og hvis du er under 35 år, er du inviteret med til vores årsmøde, hvor du også har stemmeret.

De har hjulpet

Almindelige spørgsmål

Alle donationer (ekskl. medlemskontingenter) til Ventilen giver mulighed for at få skattefradrag. Du kan få skattefradrag for det samlede beløb du donorer årligt, og der gives fradrag for op til 15.900 kr. (2018).
For at få fradrag, skal du under betalingen sætte kryds i boksen “ønsker fradrag” og udfylde felterne med dine CPR/CVR oplysningerne. Vi samler oplysninger om, hvilket beløb du har doneret det indeværende år og indberetter det til SKAT. Du skal selv huske at gemme din kvitteringsmail(s) for din donation som evt. dokumentation til SKAT.

Foretager du flere enkeltdonationer på vores hjemmeside, skal du huske at krydse feltet “ønsker fradrag” af, hver gang du donorer.

Har du tilmeldt dig et fast bidrag, hvor vi automatisk trækker donationer, og har udfyldt “ønsker fradrag” én gang og udfyldt felterne med CPR-oplysninger, så indberetter vi automatisk alle dine donationer til SKAT.

Du kan altid eftertilmelde dig skattefradrag ved at ringe til os på tlf. 70 208 308.

Du har mulighed for at donere et enkelt beløb eller at blive donor med et fast bidrag. På betalingssiderne er der nogle beløb, som gør betalingsprocessen nemmere for dig. Men du kan altid vælge at bruge knappen “andet beløb”, hvis du ikke synes, at nogle af mulighederne passer dine behov. Trykker du på “andet beløb” har du mulighed for selv at designe din ønskede donation.

Medlemskontingentet er altid 75 kr. én gang årligt, men du kan sagtens tilmelde dig et fast bidrag udover dit kontingent. Du har selvfølgelig også mulighed for at donere et enkeltbeløb. Ønsker du at donere udover dit støttemedlemskab, tilmelder du dig først medlemskabet, og bagefter tilmelder dig den ønskede donationsform seperat.

Det er muligt at betale med kort og MobilePay på hjemmesiden. og du kan tilmelde dine oplysninger et automatisk træk gennem DIBS eller betalingsservice.

Du betaler her, hvis du ønsker at give et fast bidrag eller her, hvis du ønsker at give en enkeltdonation.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål på tlf. 70 208 308 eller info@ventilen.dk.

Ventilen er en ungdomsorganisation, hvor unge med overskud driver tilbud for ensomme unge. Ventilens medlemmer har demokratiske rettigheder i organisationen og er altså selv med til at forme rammerne for, hvordan tilbuddene for de ensomme unge drives.

Medlemmerne er med til at sikre, at vi får et meget vigtigt økonomisk tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd, og at vi står stærkt overfor beslutningstagere og fonde.

Alle bidrag uanset størrelse medvirker til Ventilens drift og fortsatte udvikling og er med til at sikre, at vores frivillige ikke skal bruge tid på administration, men kan bruge tiden på nærvær med de unge. Men vi beder om en donation på netop 200 kr.-, årligt, fordi enhver donation, vi modtager over det beløb er med til at muliggøre, at vi fortsat kan tilbyde vores donorer skattefradrag for deres bidrag og at vi har tilladelse til at indsamle via vores hjemmeside.

Din virksomhed kan donere som et enkeltbidrag.

Er der noget I mangler svar på, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 70 208 308 eller info@ventilen.dk.

Du sender os en mail på info@ventilen.dk eller ringer til os på 70 208 308. Er du tilmeldt PBS, bør du også tjekke dine aftaler i din bank og lukke PBS betalingerne.

Ønsker du at afmelde dit støttemedlemskab, vil vi også bede dig oplyse det til os på mail eller telefon.

Empty section. Edit page to add content here.