Støt unge, der er ramt af ensomhed

I Danmark er ensomhed en del af hverdagen for 120.000 unge. Ensomhed gør ondt nu og her, og på lang sigt kan det være sundhedsskadeligt både mentalt og fysisk. For fortsat at kunne hjælpe unge ud af ensomhed, har vi brug for din støtte.

Giv et bidrag

Læs betingelserne for donationer

Hvis du er under 35 år, vil vi allerhelst have din støtte i form af et medlemsskab. Det koster 75. kr. om året.

Læs mere eller meld dig ind herunder.

Bliv medlem

Støttemedlemmer siger

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”- Peter

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”-Lene

“Man føler at ens bidrag hjælper til noget større”- Julie

Siden de er begyndt i Ventilen...

...føler 70 % af de unge sig mindre ensomme.

...oplever 74 % af de unge et styrket selvværd.

...oplever 64 % af de unge, at de er blevet bedre til at håndtere sociale situationer.

Hvorfor er min støtte vigtig?

For alt for mange unge er ensomheden en del af hverdagen, og når den først har bidt sig fast, kan det være næsten umuligt at komme ud af den på egen hånd.

Når du støtter Ventilen, er du med til at gøre en kæmpe forskel for nogle af de danske unge, der føler sig allermest ensomme. Så er du nemlig med til at sørge for, at de kan komme i biografen, på café, på sheltertur, eller hvad de frivillige og unge nu finder på sammen.

Det er også takket være sådan nogle som dig, at de frivillige bliver godt uddannet, og at de kan bruge deres kræfter på nærværet med de unge i stedet for administration.

Det får du som medlem

For 75 kr. om året kan du blive medlem af Ventilen Danmark. Hvis du er over 35 år bliver du støttemedlem, og hvis du er under 35 år bliver du medlem med demokratiske rettigheder.

Som medlem er du med til at skabe gode rammer for de mange unge frivillige, der i vores 20 lokale tilbud hjælper andre unge med at bryde ensomheden og få de sociale kompetencer, der gør, at de i fremtiden ikke har brug for et sted som Ventilen. Du er desuden med til at sikre, at vi står stærkt overfor beslutningstagere og fonde.

Som medlem får du vores årsskrift, du får rabat i webshoppen, og hvis du er under 35 år, er du inviteret med til vores årsmøde, hvor du også har stemmeret.

De har hjulpet

Ofte stillede spørgsmål om donationer og medlemsskaber

Alle donationer (men ikke medlemskab) til Ventilen er fradragsberettiget. Du kan få fradrag helt op til 15.900 kr. i 2018.

For at få fradrag skal du huske at sætte kryds ved, at du ønsker fradrag, når du laver donationen. Ventilen sørger for, at dine donationer bliver indberettet til SKAT, og derfor skal du også huske at oplyse dit CPR nummer ved donation.

Har du spørgsmål til din støtte, er du altid velkommen til at kontakte os på info@ventilen.dk eller telefon 70 208 308 hverdage mellem 10-16.

Du kan støtte Ventilen på flere forskellige måder, og vi er taknemmelige for alle beløb!

Du kan vælge at støtte med et enkelt beløb – enten her på vores hjemmeside eller via mobilpay 86902. Du kan også vælge at støtte med et fast beløb, som trækkes helt automatisk.

Hvis du er under 30 år kan du blive medlem af Ventilen. Et medlemskab koster 75 kr./årligt, og som medlem får du demokratiske rettigheder og invitation til årsmøde og andre arrangementer.

Ventilens medlemmer er også med til at sikre, at vi får et meget vigtigt økonomisk tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd, og står stærkt overfor beslutningstagere og fonde.

Ventilen er en ungdomsorganisation, hvor unge med overskud driver tilbud for ensomme unge. Ventilens medlemmer har demokratiske rettigheder i organisationen og er altså selv med til at forme rammerne for, hvordan tilbuddene for de ensomme unge drives. For at sikre organisationens DNA som ungdomsorganisation er alle medlemmer derfor under 30.

Ventilens medlemmer er også med til at sikre, at vi får et meget vigtigt økonomisk tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd, og står stærkt overfor beslutningstager og fonde.

Alle bidrag uanset størrelse medvirker til Ventilens drift og fortsatte udvikling og er med til at sikre, at vores frivillige ikke skal bruge tid på administration, men kan bruge tiden på nærvær med de unge. Men vi beder om en donation på netop 200 kr.-, årligt, fordi enhver donation, vi modtager over det beløb er med til at muliggøre, at vi fortsat kan tilbyde vores donorer skattefradrag for deres bidrag, og at vi har tilladelse til at indsamle via vores hjemmeside.

Som virksomhed kan man vælge at støtte med et årligt sponsorat. Dette kan I læse mere om og se hvad I får som sponsor af Ventilen på vores hjemmeside.

I kan også vælge at blive strategisk samarbejdspartner, hvor vi i fællesskabe skræddersyr et CSR samarbejde, så både jeres virksomhed og Ventilen får det bedste ud af samarbejdet. Læs mere her eller kontakt vores fundraiser Sara Lykke på saralykke@ventilen.dk.

Øv! Vi håber selvfølgelig, at alle vores medlemmer og støtter bliver hos os rigtig længe. Men vi har fuld forståelse for at ens situation kan ændre sig. Hvis du ønsker at melde dig ud eller på anden måde ændre din støtte til Ventilen, så skrive en mail til os på info@ventilen.dk.