Støt vores arbejdemod ensomhed


Bliv medlem

Er du under 35 år, kan du blive medlem af Ventilen for 75 kr. og få medbestemmelse i en ungdomsorganisation ledet og drevet af unge.

Giv et bidrag

Du er altid velkommen til at give et bidrag – stort som småt – til Ventilen og vores arbejde mod ungdomsensomhed.

Lav en indsamling

Du kan selv samle ind til Ventilen Danmark – eventuelt i forbindelse med diverse mærkedage. Vi modtager gerne donationer via indsamlinger.

Støt som virksomhed

Som virksomhed kan I støtte Ventilens arbejde på mange forskellige måder og samtidig skabe en stærk CSR-profil for jeres virksomhed.

Testamenter din arv

Du kan betænke Ventilen Danmark i dit testamente og på den måde være med til at afhjælpe ensomhed blandt unge.

MobilePay eller SMS

Du kan støtte vores arbejde ved at sende et valgfrit beløb via MobilePay 86 902 eller ved at skrive ENSOM til 1217 – så donerer du 25 kroner.

UNGE FORTÆLLER

Her kan du møde nogle af de unge, der har haft glæde af Ventilen.

Ofte stillede spørgsmål om donationer og medlemsskaber

Alle donationer (men ikke medlemskab) til Ventilen er fradragsberettiget. Du kan få fradrag helt op til 17.000 kr i 2021 – og 17.200 kr. i 2022. 

For at få fradrag skal du huske at sætte kryds ved, at du ønsker fradrag, når du laver donationen. Ventilen sørger for, at dine donationer bliver indberettet til SKAT, og derfor skal du også huske at oplyse dit CPR nummer ved donation. Hvis du vælger at donere via mobilepay eller ad en anden kanal, så gør os opmærksom på, at du ønsker fradrag og giv os din mail-adresse, så kontakter vi dig efterfølgende.

Har du spørgsmål til din støtte, er du altid velkommen til at kontakte os på info@ventilen.dk eller telefon 70 208 308 hverdage mellem 10-16.

Ventilen er en ungdomsorganisation, der er ledet og drevet af unge – og arbejder for at hjælpe unge. Derfor skal man som udgangspunkt ikke være over 35 år, hvis man vil være medlem med demokratiske rettigheder i organisationen. Hvis man er ældre, men virkeligt gerne vil være med til at bestemme, så kan man søge dispensation hos ventilens bestyrelse.

Hvis man bare gerne vil støtte vores arbejde – men ikke ønsker medlemsrettigheder – så kan man gøre det som fast donor.

Som en frivillig social organisation kommer vi langt for pengene – men vi kan ikke gøre det, vi gør, gratis. Vi får midler fra Socialministeriet, DUF, private fonde og fra de oplæg vi holder om ensomhed. Men vi har også brug for støtte fra private og virksomheder. Både økonomisk men også for at vise at vi er mange der vil ungdomsensomheden til livs. Derfor er alle bidrag uanset størrelse vigtige. 

Vi er glade for hver en krone – men hvis du kan undvære det, vil vi allerhelst have en donation på 200 kr. eller derover, da der er nogle skatte- og indsamlingstekniske regler der betyder at vi skal have et vist antal donationer af den størrelse for fortsat at kunne få lov at samle penge ind. 

Som virksomhed kan man vælge at støtte med et årligt sponsorat. 

I kan også vælge at blive strategisk samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab skræddersyr et CSR samarbejde, så både jeres virksomhed og Ventilen får det bedste ud af samarbejdet. Kontakt os gerne på info@ventilen.dk eller ring på 70 208 308 – så tager vi en snak om mulighederne.

Øv! Vi håber selvfølgelig, at alle vores medlemmer og støtter bliver hos os rigtig længe. Men vi har fuld forståelse for at ens situation kan ændre sig. Hvis du ønsker at melde dig ud eller på anden måde ændre din støtte til Ventilen, så skrive en mail til os på info@ventilen.dk.

Hvis du melder dig ind, eller vælger at donere penge til os, gælder der en fortrydelsesret på 14 dage. Det betyder at du indenfor 14 dage fra du har gennemført transaktionen kan kontakte os på info@ventilen.dk og få annulleret og refunderet din indmelding eller donation.

Dette gælder dog kun hvis du ikke i mellemtiden har gjort brug af de rettigheder du opnår som medlem eller donor i form af f.eks. rabatter, deltagelse i medlemsarrangementer, refusion af udgifter ell.lign. I det øjeblik du gør brug af rettighederne bortfalder din fortrydelsesret.

Du kan selvfølgelig altid melde dig ud eller stoppe en evt. tilbagevendende donation – det gør du ved at skrive til info@ventilen.dk. I det tilfælde vil du dog ikke få refunderet de penge, du allerede har betalt, men kun være fritaget for fremtidige betalingsforpligtelser.

I øvrigt gælder vores generelle handelsbetingelser, du kan du læse her.