Ventilen Odense går online

Du kan nu få din vante Ventil-indsprøjtning i vores nye online mødested for dig, der plejer at komme i et af Ventilens lokale tilbud – KOMsammen eller mødested. 

Ensomheden kan fylde ekstra under nedlukningen, hvor vi ikke kan være sammen fysisk. Vi lukker op for det virtuelle fællesskab med et online tilbud, der har åbent hver aften kl. 16-18.

Tilbuddet er for dig, der kommer i et af Ventilens lokale tilbud, og som savner fællesskabet i Ventilen. Vores online mødested er åbent for alle Ventil-unge, så du får lejlighed til at møde unge fra hele landet.

Du tilmelder dig ved at kontakte os på odense@ventilen.dk, på Facebook eller ved at skrive en besked til Ventilens sekretariat på info@ventilen.dk. Så får du en mail, om hvor og hvordan du kan oprette dig som bruger 🙂

Vi prøver at holde åbent hver dag kl. 16-18. Hvis det ikke er muligt for os at holde åbent, skriver vi det inde på netværket.

Alle unge, der kommer i et Ventilen-tilbud for første gang, skal have en personlig samtale, for at sikre, at Ventilen er det rigtige tilbud. Skriv en mail til info@ventilen.dk, så vi ved, at du er interesseret. Vi vil altid gerne høre fra dig 🙂