Roskilde løber sammen imod ensomheden

22. september 2019

I dag blev der både gået og løbet i gaderne omkring og direkte igennem RO’s Torv Shoppingcenter i det nye løb Fællesskabsløbet, der sætter fokus på ensomhed ved at bringe så mange mennesker som muligt sammen i den gode sags tjeneste. 10-12% af alle unge føler sig alvorligt ensomme, svarende til 2-3 elever i hver eneste klasse, og det skal løbet slå et slag for. Af denne grund, gik halvdelen af løbsgebyret direkte til os i Ventilen Roskilde og vores lokale kamp mod ensomheden blandt unge.

Løbs distancerne var på 2,5, 5 og 10 km og både børn, unge, voksne samt ældre mødte stærkt op for at løbe og gå ruten. Rundt på ruten var også Roskilde Musiske Skole at finde, der både sang og spillede musik for løberne og de stolte forældre.

Løbet blev afholdt af RO’s Torv i samarbejde med DGI Midt- og Vestsjælland og vi var i Ventilen Roskilde inviteret med ud, for at hjælpe med afholdelsen af løbet.

Vi er i Ventilen Roskilde rigtige stolte af, at RO’s Torv og DGI Midt- og Vestsjælland har valgt, at vores mødested, skulle modtage donationen fra dette års Fællesskabsløb. Vi glæder os til at kunne bruge pengene på, at give de unge nogle rigtige gode oplevelser og håber, at vi med vores nye kontakter til RO’s Torv og DGI kan styrke vores kamp, imod ensomheden blandt unge, yderligere.


Billeder fra løbet