Vi er så småt åbnet op igen

Det kom bag på os alle, da vi pludselig blev tvunget til at lukke ned i marts. Vi havde allerede planlagt flere vagter og begivenheder flere måneder frem. Vi skulle have holdt vores årlige Ensomhedsdag sammen med de andre Ventiler og vi skulle have afholdt Danmark Spiser Sammen i samarbejde med RO’s Torv Shoppingcenter. Men alt måtte vi se aflyst.

Det der dog gjorde mest ondt, var at vide, at de unge i vores mødested pludselig ikke kunne komme forbi hver torsdag. Men nu er vi heldigvis nået der til, hvor vi så småt kan åbne op igen 😊

De sidste par torsdage har vi mødtes og spillet spil i parken, samt gået en god tur ved Roskilde Fjord. Og det fortsætter vi med!

Det praktiske

Vi gør selvfølgelig alt vi kan, for til enhver tid at overholde de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og mange af vores kommende vagter, vil derfor også foregå udenfor, så længe at vejret tillader det.

I kan til enhver tid følge med i vagterne i vores kalender og på Facebook. Vi gør dog opmærksom på, at enkelte vagter kan ændres på selve dagen, grundet vejret. Så vidt muligt oplyser vi om dette, senest kl. 11 på selve dagen, på både vores Facebook og i kalenderen.

Vi glæder os meget til at se jer alle igen! 😊