Vil du være med til at tilbyde unge en vej ud af ensomheden? Og samtidig få erfaring med organisatorisk arbejde, et stærkt netværk og arbejdet med sårbare unge? Så er Ventilen Hillerød lige noget for dig!

Lige nu søger Ventilen Hillerød unge mellem 18 og 29 år til udfordrende frivilligt arbejde. Vi søger i denne aldersgruppe, da vi er en ungdomsorganisation, der arbejder med et princip om ung-til-ung, hvor frivillige og unge mødes ligeværdigt.

Vi tilbyder dig:

  • Et positiv og stærkt socialt miljø af unge engagerede frivillige.
  • Meningsgivende oplevelser med sårbare unge
  • Relevant erfaring til dit CV
  • Udviklende gratis kurser

Vi forventer:

  • At du er mellem 17 og 35 år
  • At du er engageret, pålidelig og tillidsfuld
  • At du vil bidrage til den gode stemning og et godt socialt sammenhold i frivilliggruppen
  • At du er parat til at binde dig minimum 1 år

De unge der kommer i mødestedet har alle oplevet ensomhed. Nogen kan have lavt selvværd og være usikre i sociale situationer. Ventilen fungerer som et øverum, hvor de kan øve sig i de ting de har svært ved og opbygge et netværk med andre i samme situation.

Jobbeskrivelse

Arbejdet med de unge, der kommer i mødestedet, er det centrale. Det foregår på ung-til-ung-basis og virker som hjælp til selvhjælp. I mødestedet laver man forskellige aktiviteter sammen, fx at spille spil, gå på café, eller lave mad. Som frivillig står man til rådighed, hvis de unge har brug for en snak, og man skal desuden være med til at sikre en tryg atmosfære og en god dynamik i gruppen.

Som frivillig skal man være indstillet på at være en del af det organisatoriske arbejde, der får mødestedet til at fungere. Du skal deltage på det månedlige frivilligmøde, hvor man typisk mødes over aftensmad, lægger vagtplan og får støtte til arbejdet med de unge fra en supervisor.

Uddannelse

Du bliver klædt på til arbejdet gennem Ventilens grunduddannelse, hvor du lærer om Ventilens målgrupper og metoder – blandt andet samtaleteknik, gruppedynamik og konflikthåndtering. Før du kan deltage i arbejdet i mødestedet, skal du deltage i den første ud af tre uddannelsesdage.

Vil du være en del af vores frivillighold? Send os din ansøgning på hilleroed@ventilen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 🙂