KOM MED TIL VENTILENS NYTÅRSFEST!

I år holder vi både en nytårsfest i Roskilde og Aarhus, og du er inviteret!

Mød unge fra andre Ventiler, når vi holder et brag af en nytårsfest i de to byer for Ventilens unge mellem 15 og 30 år. Det bliver helt i Ventilens ånd – og det betyder, at aftenen bliver spækket med hygge, lækker mad, festlige indslag og gode aktiviteter til at lære hinanden godt at kende.

Vores frivillige sørger for det hele – inklusiv en tryg og inkluderende atmosfære. Det eneste, vi forventer af dig, er, at du er klar på en dejlig aften i godt selskab!

Festerne foregår i henholdsvis Roskilde og Aarhus, hvor der er mulighed for overnatning, hvis du har brug for det.

Festerne er alkoholfri, og hele herligheden koster 50 kroner.

Alt det praktiske!

Hvor afholdes nytåsaften i Roskilde: Havsteensvej 11, 4000 Roskilde

Hvor afholdes nytårsaften i Aarhus: Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C

Hvornår: Den 31. december 2024 til den 1. januar 2025 (hvis du overnatter).

Mulighed for overnatning: Ja – hvis du skriver, at du gerne vil have overnatning, så bliver du kontaktet efterfølgende.

Pris: 50 kroner. Se betalingsmulighed via tilmeldingslinket.

Tilmelding til nytårsaften i Roskilde: Tilmeld dig her. Du får en bekræftelse pr. mail. Senere får du en mail med praktiske detaljer. OBS! Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding til nytårsaften i Aarhus: Tilmeld dig her. Du får en bekræftelse pr. mail. Senere får du en mail med praktiske detaljer. OBS! Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeldingsfrist er den 20. december 2024. 

Transport: Du skal selv stå for transport, men hiv gerne fat i de frivillige eller de andre unge i din lokale ventil og hør, om der er nogen, der også skal afsted, som du kan følges med

Hvem kan deltage? Festerne er for unge, der går i et af Ventilens tilbud. Så hvis du endnu ikke er en del af Ventilen, så join dem i dit lokale mødested – og tilmeld dig så vores nytårsfest!

Festerne er alkoholfri.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte vores sekretariat på 70 208 308 eller info@ventilen.dk.

Program (kommer senere)

Ofte stillede spørgsmål om Ventilen

Ventilen er en frivillig social ungdomsorganisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge. Vi driver tilbud landet over for unge, der føler sig ensomme, og derudover arbejder vi for at skabe og formidle viden om unges ensomhed og redskaber til at arbejde med problemet.

Vi har eksisteret siden 1999 og har gennem årene samlet en masse viden og redskaber ind for at kunne hjælpe unge ud af ensomhed. Vi startede som ét enkelt mødested i København og har nu lokalforening fordelt på hele Danmarkskortet.

Ventilen har ingen tilknytning til partipolitik, religion eller lignende.

Læs mere om vores organisation og arbejde her.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til vores sekretariat i København på 70 208 308 eller info@ventilen.dk. Vi sidder klar ved telefon og mail mandag-fredag klokken 10.00-15.00.

Vil du have fat i vores lokale tilbud, kan du finde din lokale ventil på siden her og skrive direkte til os lokalt!

Har du en pressehenvendelse, skal du herover 🙂

Ønsker du at klage over en oplevelse i/med Ventilen, kan du læse mere her.

Ventilen er for unge!

Vi hjælper unge mellem 15 og 30 år ud af ensomhed. I vores lokale tilbud kan unge finde fællesskaber med jævnaldrende.

Vores mødesteder er for unge mellem 15 og 25 år. Vores KOMsammen-tilbud er for unge mellem 15 og 30 år. Og vores selvhjælpsgrupper er for unge mellem 15 og 30 år. Læs mere om vores forskellige tilbudstyper her.

Ingen Ventilen uden frivillige – UNGE frivillige!

Vores frivillige er mellem 17 og 35 år. De er både med lokalt og nationalt. Læs mere om mulighederne for at blive frivillig sammen med os her.

Sidst, men ikke mindst, holder vi gerne oplæg for workshops og unge – om ensomhed, gode fællesskaber, trivsel osv. Læs mere om Ventilen Fortæller her.

Ventilen arbejder ud fra værdierne tillid, nærvær, ansvarlighed, frivillighed og udvikling.

Vores grundsyn er, at den enkelte har styrke, ressourcer og evnen til at forandre sin egen situation. Det er nødvendigt, at han eller hun selv tager det første skridt, og derefter får en masse støtte og opbakning.

Vi arbejder med principper om hjælp til selvhjælp – og ung til ung.

Læs mere om vores værdier, metoder og historie her.

Ventilen finansieres af statslige midler, indtægter fra salg af viden, støtte fra private donorer og medlemmer samt donationer fra fonde til projekter og drift.

Læs mere om Ventilen i tal og find vores regnskaber her.

Ventilen har en bestyrelse, der består af unge, frivillige, og et sekretariat, der står for den daglige drift. Ventilens øverste myndighed er årsmødet. Her kan du læse mere om, hvordan Ventilen er struktureret.