KOM MED TIL VENTILENS NYTÅRSFEST!

I år holder vi nytårsfest i Roskilde, og du er inviteret!

Mød unge fra andre Ventiler, når vi holder et brag af en nytårsfest for Ventilens unge mellem 15 og 30 år. Det bliver helt i Ventilens ånd – og det betyder, at aftenen bliver spækket med hygge, lækker mad, festlige indslag og gode aktiviteter til at lære hinanden godt at kende.

Vores frivillige sørger for det hele – inklusiv en tryg og inkluderende atmosfære. Det eneste, vi forventer af dig, er, at du er klar på en dejlig aften i godt selskab!

Festen foregår i Roskilde, hvor der er mulighed for overnatning. Du skal medbringe egen sovepose og liggeunderlag. Der er flere rum, så du kan finde ro – og trække dig tilbage, når du selv har lyst.

Festen er alkoholfri, og hele herligheden koster 50 kroner.

Alt det praktiske!

Hvor: Havsteensvej 11, 4000 Roskilde.

Hvornår: Den 31. december 2023 til den 1. januar 2024 (hvis du overnatter).

Mulighed for overnatning: Ja – medbring selv sovepose/dyne og liggeunderlag/luftmadras.

Pris: 50 kroner. Se betalingsmulighed via tilmeldingslinket.

Tilmelding: Tilmeld dig her. Du får en bekræftelse pr. mail. Senere får du en mail med praktiske detaljer. OBS! Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeldingsfrist er den 22. december 2023. 

Transport: Du skal selv stå for transport, men hiv gerne fat i de frivillige eller de andre unge i din lokale ventil og hør, om der er nogen, der også skal afsted, som du kan følges med

Hvem kan deltage? Festen er for unge, der går i et af Ventilens tilbud. Så hvis du endnu ikke er en del af Ventilen, så join dem i dit lokale mødested – og tilmeld dig så vores nytårsfest!

Festen er alkoholfri.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte vores sekretariat på 70 208 308 eller info@ventilen.dk.

Program

Ofte stillede spørgsmål om Ventilen

Ventilen er en frivillig social organisation, der er finansieret af offentlige midler, private fonde, donationer og medlemsskaber. Du kan læse mere om vores økonomi her.

Ventilen har en bestyrelse, der består af unge, frivillige, og et sekretariat, der står for den daglige drift. Ventilens øverste myndighed er årsmødet. Her kan du læse mere om, hvordan Ventilen er struktureret.

Det er utrolig vigtigt for os, at det er en god oplevelse at komme i Ventilen eller at være i kontakt med nogle af vores frivillige eller ansatte. Derfor vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dig, hvis du har haft en dårlig oplevelse, eller hvis der er noget, du synes, kunne være bedre. Du kan ringe til sekretariatet hverdage mellem 10-16 på 70 208 308 eller skrive en mail til info@ventilen.dk.