Ventilens nationale ensomhedsdag 2023

Lørdag den 6. maj afholder vi igen Ventilens nationale ensomhedsdag for at sætte fokus på ensomhed blandt unge. Vores søde frivillige har planlagt aktiviteter og begivenheder i hele landet – og DU er inviteret!

Så sæt et stort kryds i din kalender, så du kan være med til at sætte fokus på og aftabuisere ensomhed blandt unge!

Her kan du se, hvor du kan møde vores lokale frivillige – de er nemme at spotte med vores orange farver!

(Vi opdaterer listen løbende)

JYLLAND

Aalborg:

Lyder gratis kage og en hyggelig snak som noget for dig? Så kom forbi Gabels Torv 10:30-15:00, hvor vores frivillige står klart til at møde dig. De medbringer også et helt særligt Ventilen spil!

Aarhus:

Vi står på Lille Torv med bod og en tavle, hvor du kan skrive dine egne refleksioner om ensomhed ned og læse, hvad andre har skrevet Kom forbi 10:00-16:00

Kolding:

10:00-14:00 står vores frivillige på Knudepunktet og er klar til at sige hej til dig og fortælle mere om, hvad Ventilen kan gøre for unge, der føler sig ensomme.

Skive:

I Skive kan du møde de frivillige på Rådhuspladsen 10:00-14:00! Her vil de stå med en stand og dele flyers og kage ud! Kom forbi til en snak med de frivillige om, hvordan de arbejder med at få lokale unge ud af ensomheden.

 

FYN

Odense:

I Odense giver vi den gas! Kom forbi til Tip en 13’er, stigegolf, kongespil og lykkehjul! Det hele sker 10:00-16:00 ved Munke Mose.

Svendborg:

10:00-15:00 er vi på pletten på Svendborg Torv, hvor vi samler alle jeres bedste råd til at bekæmpe ensomhed!

 

SJÆLLAND

København:

Kom forbi Dronning Louises Bro 12:00-15:00 og fortæl os på en post-it, hvad du tænker om ensomhed. Som tak for dine tanker, kvitterer vi med kaffe og kage!

Frederiksberg:

Ved Holger Drachmann statuen nær Frederiksberg Rådhus står frivillige klar med en bod og en opslagstavle, hvor du kan læse, hvad ensomhed betyder for andre – og måske skrive, hvad det betyder for dig selv. Kom forbi 11:00-14:00!

Gentofte:

Vores frivillige kan du møde ved Hellerup St. 11:00-14:00, hvor de står klar til at sige hej, fortælle lidt mere om deres lokale aktiviteter og svare på spørgsmål!

Roskilde:

På RO’s Torv står vi med en bod svøbt i Ventilens orange farver fra 10:00-15:00, hvor du kan komme forbi, hilse på vores frivillige, give os en high five og høre mere om, hvordan vi bekæmper ensomhed.

Hillerød:

Er du til kaffe og kage og en flot orange ballon? Så er det Torvet du skal smutte forbi 10:00-16:00, når vi er på gaden for at tage en snak om ensomhed og hvordan vi sammen kan bekæmpe den!

 

ONLINE

Næstved:

I løbet af dagen vil der være sjove opslag og konkurrencer, bare søg på “Ventilen Næstved” på Instagram og Facebook, så finder du det!