Ventilen søger praktikant til KOMsammen

Vil du være med til at gøre en forskel for ensomme unge og støtte Ventilens frivillige i at gøre det samme?

Ventilen Danmark søger en praktikant til udviklingsprojektet KOMsammen. Projektet har til formål at afhjælpe langvarig ensomhed blandt unge i alderen 15-30 år, samtidig med at vi giver dem mulighed for at en mere sund og aktiv livsstil.

Vi søger en praktikant, som har lyst til at videreudvikle projektet ved blandt andet at åbne nye tilbud og udvikle metodearbejdet. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med projektlederen for KOMsammen og de frivillige, der er en del af tilbuddet, som i dag findes lokalt i seks – snart syv – byer.

Vores forventninger er, at du tør tage ansvar og initiativ. At du har lyst til at arbejde med unge frivillige og i den forbindelse har eller vil udvikle dine organisatoriske og kommunikative evner. Du trives i en afvekslende hverdag, er udadvendt og har mod på at tage kontakt til eksterne aktører.

Til gengæld tilbyder vi en ung, uformel og rar arbejdsplads i hjertet af København. Du vil få indblik i en frivillig social ungdomsorganisation, og mulighed for at tage ansvar og sætte dit præg på et arbejde, der har stor betydning for andre unge. Derudover vil du blive del af et socialt sekretariat, hvor vi løfter opgaverne i flok, prioriterer fællesskab og trivsel, hvilket blandt andet betyder, at vi spiser sammen dagligt. Vi kan desværre ikke tilbyde løn, tilbyder dig at være del af vores frokostordning.

Se det fulde opslag her

Send din ansøgning og CV i én samlet fil til projektleder for KOMsammen Sara Lisberg Larsen.  sara@ventilen.dk senest den 3. juni.  Vi forventer at holde samtaler i uge 23 med tiltrædelse til efteråret. Spørgsmål til praktikantstillingen kan sendes til Sara, sara@ventilen.dk