Ventilen Viborg er igen klar til at tage imod unge!

Der er blev knoklet i Viborg den seneste tid, og nu er de frivillige klar til at åbne dørene igen og skabe gode fællesskaber for unge, der er ramt af ensomhed. Der sker første gang tirsdag den 14. marts 17:30-19:30 i De Frivilliges Hus – Frivilligcenter Viborg, hvor der er dømt hygge med brætspil og kage!

Pernille, Sandra, Cecilie, Emilie, Ricky og Mette har arbejdet, udviklet og planlagt, og resultatet er en genåbnet Ventil i Viborg! Det betyder, at de hver anden uge står klar til at skabe rammerne for det gode fællesskab og afhjælpe ensomhed blandt unge i Viborg og omegn.

Ventilen Viborg – et tilbud for unge mellem 15 og 25 år

Vores mødestedstilbud i Viborg er for unge, der oplever ensomhed som deres største udfordring, og som er klar til at tage første skridt ud af ensomhed – sammen med andre unge i samme situation. De frivillige sørger for, at der er en hyggelig aktivitet hver gang. Det kan fx være madlavning, brætspilshygge eller ture ud af huset. På den måde er der altid noget at samles og tale om!

I Ventilen Viborg finder man et trygt fællesskab, hvor alle genkender følelsen af ensomhed, og hvor der er plads til at træne sine sociale egenskaber.

Det kan føles overvældende at komme første gang, men vi ved, at det bliver nemmere fra gang til gang, og at de fleste unge ender med at blive rigtig glade for at komme i Ventilen. Det vigtigste er, at man er frisk på at deltage så godt, man kan.

Første gang man kommer, skal man dukke op en halv time før åbningstiden til en introsnak med de frivillige. På den måde kan man lære Ventilen og de frivillige lidt at kende – og finde ud af, om Ventilen er det rette tilbud. Du kan læse mere om vores mødesteder her.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at komme i Ventilen og få nogle gode råd med på vejen, kan du læse mere her.

Pernille, Sandra, Cecilie og Emilie er fire af de i alt seks frivillige, der har arbejdet for at få Ventilen Viborg op at køre igen. Alle seks står klar til at tage imod unge til genåbningen på tirsdag.

Hvad sker der ske?

På frivilligholdet er Pernille, Sandra, Cecilie, Emilie, Ricky og Mette, og sammen byder de velkommen i Ventilen Viborg hver anden uge med sjove og hyggelige aktiviteter. Indtil videre er har de planlagt aktiviteter som gåtur, et smut i biografen og krea-aften – hvornår hvad sker, kan du se i Viborgs kalender her.

Frivilliggruppen har lagt mange timer i at få Ventilen Viborg åben igen og glæder sig helt vildt til at tage imod gamle og nye ansigter! Læs mere om Ventilen Viborg her.