Juhu! Ventilens sommertur 2021 gennemføres

Sommerturen er en sjov og hyggelig mulighed for at mødes på kryds og tværs af Ventilens tilbud, hvor både unge og frivillige fra hele landet samles, for at få en en fælles oplevelse. Her kan de unge møde andre, der også kender til Ventilen, og så handler det om fede oplevelser, nye bekendtskaber og fællesskab.

 

På grund af covid-19 blev sidste års sommertur aflyst. Derfor er turen i år længe ventet, og der er masser at glæde sig til!

I år er destinationen Middelfart. Temaet er friluftsliv, og programmet byder på en masse spændende aktiviteter. Blandt andet vil der være bål, kongespil og andre udendørs spil, samt ture til stranden. Der er arrangeret en workshop, hvor de unge skal finde forskellige materialer i naturen og lave dekorationer og sjove ting ud af det. Morgengåtur er også på programmet, og så er der fokus på god og sund mad, som de unge er med til at tilberede. Det kan desuden også afsløres, at der igen i år vil blive lagt op til vandkamp.

Grundet Covid-19, er der i år flere ting at tage hensyn til, men uanset hvordan situationen former sig, bliver sommerturen afholdt. Det bliver selvfølgelig på en sikker måde, og der bliver taget hensyn til gældende restriktioner.

Sommerturen arrangeres og afholdes af Ventilens frivillige, som vælger at bruge deres sommerferie på at skabe en fed oplevelse for andre unge.

Er du en del af Ventilens tilbud, og kunne du tænke dig at deltage i Ventilens sommertur? Så kontakt dit lokale mødested eller KOMsammen-tilbud for at høre mere og for at melde dig til. Det koster 250 kr. at være med