Ventilen på Folkemødet 2021 

Ensomhed blandt unge får en stemme på årets Folkemøde, hvor Ventilen deltager i tre events omkring ensomhed og trivsel blandt forskellige grupper af unge. Ventilens direktør, formand og næstformand er at finde på klippeøen den 17.-19. juni, hvor Ventilen både deltager i paneler og som publikum. 

 Travl torsdag

Ventilens direktør, Rillo Snerup Rud, deltager i panelet til Nordisk Råds debat om ”Udsatte og ensomme unge i en corona-tid”. Det foregår torsdag den 17. juni kl. 10.15 på scene 11 (D11). 

En time senere deltager Ventilens formand, Michala Nielsen, i Lundbeckfondens debat om unges mentale trivsel i en ny normal. Det foregår på scene 2 (B2) kl. 11.15 

Studerendes trivsel på programmet

Det seneste år, har Ventilen deltaget i kampagner og samarbejder, der har haft fokus på trivsel blandt studerende. Derfor er det også naturligt, at Ventilens direktør, Rillo, deltager i Danske Studerendes Fællesråds debat om, hvordan vi sikrer en god trivsel for studerende i genåbningen. Debatten foregår på scene 10 (D10), lørdag den 19. juni kl. 17.15. 

Kommer du eller din organisation på Folkemødet og er interesseret i en kop kaffe og snak om ensomhed og trivsel blandt unge med enten Ventilens direktør eller formand, så skriv til rillo@ventilen.dk 

Find det fulde program og se med live på www.folkemoedet.dk 

OBS: Det er kun debatterne om torsdagen, der bliver livestreamet.