Vi søger kvantitativ stærk student til dokumentation og fundraising 

Ventilen Danmark søger dig, der er god til arbejde med kvantitativ metode, og som drømmer om et arbejde inden for det frivillige sociale område. Vi er på udkig efter en studentermedhjælper til lokalenheden, som skal assistere med kvantitativt dokumentationsarbejde, fundraising og ad hoc opgaver i enheden. 

Vores frivillige gør en stor indsats med at indsende ugentlige data, som skal registreres og systematiseres, sådan at vi løbende kan følge effekten af vores arbejde med at forebygge og afhjælpe ensomhed i vores 24 lokale, brugerrettede tilbud, som drives af frivillige i hele landet. 

Den gode velkomst, at hjælpe nye ind i fællesskabet

Dine primære arbejdsopgaver

 • Fundraising til private og kommunale fonde
 • Løbende registrering af dokumentation og udarbejde overblik
 • Diverse ad hoc opgaver, hvor du assisterer lokal konsulenternes arbejde med at understøtte frivillige i vores lokale tilbud
 • Div. opgaver med hjemmesideopdatering, forsendelser, mødeforberedelse m.m.

Det er en stilling, hvor du sammen med en anden student er primært ansvarlig for at vores dokumentationsarbejde fungerer og har en høj kvalitet. Du skal være struktureret og god til at bevare overblikket. Vi forventer ikke, at du kan alt fra første dag, men du skal gerne kunne nikke til følgende: 

 • Du er systematisk og grundig 
 • Du er fagligt stærk i kvantitativ metode og motiveres af dokumentationsarbejdet
 • Du skriver godt og kan lide at kommunikere med frivillige og fonde
 • Trives med systematiske og til tider rutineprægede opgaver
 • Du trives med at have flere forskellige opgaver og kan selv prioritere
 • Du bliver ikke skræmt af mange tal, Excel-ark og databehandling
 • Du arbejder selvstændigt, men er ikke bange for at spørge, når det er nødvendigt
 • Du er godt hjemme i alle Office-programmer og generelt ikke IT-forskrækket

Lokalenheden, som du bliver en del af, består af to studentermedhjælpere, en praktikant og 3 konsulenter, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Vi er til tider en travl biks, så det er vigtigt, at du selv kan strukturere og prioritere dine opgaver – og ikke mindst tør at sige det højt, hvis det går for stærkt. Det er ikke afgørende, hvad du studerer, eller hvor langt du er, men det er et plus, hvis du har i hvert fald to år tilbage og kunne tænke dig at arbejde for os i hele den periode. 

Praktisk        

Send din ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til julieamanda@ventilen.dk inden d. 16 maj.
Vi afholder samtaler d. 18. og 19. maj. Ideelt set vil vi gerne have opstart fra 1. juni, så vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder til at søge stillingen.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til også at skrive til julieamanda@ventilen.dk.

Vi tilbyder en timeløn på 125 kr. og forestiller os, at du arbejder 10-15 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt 10-16 på Ventilen Danmarks sekretariat i København K.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Ventilen

Ventilen Danmark er en frivillig, social organisation, der arbejder for at gøre ungdommen mindre ensom. På sekretariatet er vi ti fastansatte, tre studentermedhjælpere og skiftende praktikanter – og vores opgave er at understøtte Ventilens knap 300 frivillige, udbrede viden om ensomhed blandt unge og sørge for at emnet er på den politiske dagsorden. Vi har en rar og uformel omgangstone. Det er vigtigt for os, at alle, også studenter, synes, det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde.