Når fællesskabet tager kegler

At tage ud blandt andre, når man har følt sig afvist, kræver mod. Det mod fandt flere unge frem på en bowlingtur med Ventilen Gentofte, der viste sig at blive et af årets højdepunkter for mødestedet.

Idéen til at bowle kom fra en ung, og den blev mødt af stor opbakning af gruppen.

Selvom planlægningen af turen var lidt besværlig med koordinering af transport og betaling, så var den det hele værd ifølge Mads, der er frivillig i Ventilen Gentofte.

Hvad mon de andre synes om os?

Alle glædede sig til turen, men nogle af de unge var også nervøse og bekymrede sig for, hvad andre i bowlinghallen ville tænke, hvis nu de ikke var gode.

”Det sjove var, at de var helt vildt gode. De lavede strike efter strike. Jeg havde på forhånd besluttet mig for at gøre mig lidt dårlig, men det behøvede jeg overhovedet ikke,” griner Mads, og tilføjer at både han og hans medfrivillige, Lea, begge fandt ud af, at de faktisk er ret dårlige til at bowle.

Under spillet spurgte Mads nogle af de unge, der havde været nervøse, om de havde kigget på nogle af dem, der spillede på de andre baner. Det havde de ikke. De havde haft for travlt med at have det sjovt – også selvom de lavede fejl.

”Selvfølgelig kom vi til at kaste kuglen i renden en gang imellem, men det blev bare en joke, vi grinede af. Det var fedt at se de unge rykke sig så meget på én aften,” fortæller Mads på en mandag, hvor han glæder sig til, at han skal ud og spille minigolf med Ventilen Gentofte senere.

 

 

Om Mads

Mads er 23 år og har været frivillig i Ventilen Gentofte siden september 2018. Han meldte sig som frivillig, fordi han ville gøre en forskel. En forskel han ligefrem ser, hver gang han er i Ventilen.

”Jeg glæder mig hver gang, jeg skal på vagt. Alle er super søde, og vi har det rigtig godt sammen”

Savner du at være en del af et fællesskab, eller kender du én som gør, så kan du finde vores lokale tilbud her