Gå med i march mod ensomhed

Mandag d. 16. august blev årets March mod ensomhed skudt i gang – ruten på 1600 km. går fra Rønne til Esbjerg – og undervejs runder både nordsjælland, sydfyn og nordjylland. Og den slutter først d. 10. oktober.

Marchen er lavet af Patrick Cakirli – og formålet er at sætte fokus på ensomhed – og give folk mod til at gøre noget ved problemet. Patrick har vandret før – men i år ruten længere end nogensinde og der er for første gang tilknyttet en indsamling, så folk kan støtte med penge. I Ventilen er vi så heldige Patrick har valgt at pengene skal gå til os. 

Patrick har – som mange andre unge – mærket ensomheden på egen krop. Men har heldigvis også mærket stor opbakning både på sin egen vej ud af ensomheden og til sin kæmpe indsats for at skabe synlighed om problemet og om alle vi, der forsøger at gøre noget ved det.

Vi synes det er et forrygende initiativ – og tropper op og går med på så meget af turen, som vi kan. Vi håber at du vil gøre det samme – for konceptet er at Patrick kun går, når han har følgeskab. Hver aften er der fællesspisning, foredrag eller et andet arrangement i de byer der er endestation – og her er der også mulighed for at være med og bakke op. 

 

Så:

  • Klik ind her og følg marchen: https://www.facebook.com/marchmodensomhed
  • Find et stykke af ruten du kan gå med på og/eller et aftenarrangement, du kan være med til.
  • Like og del og hjælp med at sætte fokus på marchen og ikke mindst ensomhed.