Vil du hjælpe frivillige med at hjælpe unge ud af ensomhed?

Vi søger dig, der kan hjælpe vores dygtige og engagerede lokale frivillige – så de til gengæld kan hjælpe flere unge ud af ensomhed. En af vores dygtige organisations- og lokalkonsulenter har søgt nye udfordringer, så vi søger hendes afløser: Dig der har mod på et job der spænder fra fundraising og kursusadministration, til udvalgsarbejde, rekruttering, metodeudvikling og ikke mindst løbende kontakt med frivillige fra hele landet.

Du bliver en del af vores sekretariat, der holder til i København, hvor I er tre lokalkonsulenter, der står for at hjælpe vores lokale frivillige i de p.t. 23 lokale Ventiler. Det gør I både ved at tage rundt og være med på frivilligmøder, ved at skrive guides, stå for fondsansøgninger, hjælpe med frivilligrekruttering, stå for kursus-logistik og ved at undervise og sparre med både de lokale formænd, kasserere og kommunikations-ansvarlige. I din stilling kommer arbejdet med at drive og udvikle vores interne uddannelsesaktiviteter også til at fylde en del. Lokalkonsulenterne bruger hinanden til sparring og erfaringsudveksling, men løser de fleste opgaver enkeltvis.

Vi søger efter ”den rigtige person”, så din baggrund er ikke nødvendigvis så vigtig, og vi afgør den endelige opgavefordeling i teamet, når vi har fundet den rigtige kandidat. Dog er disse kompetencer vigtige for os:

  • Du kan etablere gode samarbejdsrelationer med de frivillige – og kan kommunikere i øjenhøjde også på mail og telefon.
  • Du trives med skriftlige opgaver – uanset om det handler om at besvare mails, skrive guides, opdatere hjemmeside eller formulere en evalueringsrapport
  • Du trives med at strukturere, prioritere og planlægge dit arbejde og med at justere planen løbende, når der er dukker en uforudset opgave op. For det gør der tit.
  • Du har prøvet organisationsarbejde før og kan både læse, forstå og forklare en vedtægt – og lære andre, hvordan man skriver et godt årsmødereferat.
  • Du behøver ikke at være ekspert i ensomhed eller socialt arbejde, men hvis du tidligere er stødt på begreber som aktiv lytning, supervision og hjælp-til-selvhjælp, er det en fordel.
  • Du har det fint med, at stillingen indebærer rejseaktivitet – også i aftentimer og weekender i forbindelse med møder med de frivillige.
  • Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med eller interesse for kommunikations- og pressearbejde, da en stor del af vores hjælp til de frivillige også handler om det.

Praktisk om stillingen
Vi ønsker os en medarbejder, der kan starte senest 1/5 2019, gerne før.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, dog uden øvre arbejdstid. Det meste arbejde foregår på kontoret, men du skal regne med en del møder, der ligger udenfor almindelig arbejdstid og er fordelt over hele landet. Vi tager som regel toget.
Vi er ikke lønførende, men tilbyder en løn, du kan leve af.

Om Ventilen
Ventilen Danmark er en frivillig social organisation, der arbejder med og for ensomme unge. Vi har ca. 300 frivillige fordelt over hele landet.
På vores landssekretariat er vi ca. 12 ansatte – fordelt på studentermedarbejdere, deltids- og fuldtidsansatte. Vi arbejder alle sammen for at understøtte de frivillige i deres arbejde med at gøre ungdommen mindre ensom. Nogle ved at hjælpe de lokale – andre ved at udvikle og drive projekter og indsatser på nationalt niveau.
Vi er en klassisk forening med en valgt frivillig bestyrelse som øverste ledelse og en sekretariatsleder som daglig leder, og den du kommer til at referere til.
På sekretariatet har vi næsten altid travlt, men vi går op i at have en god omgangstone og har fokus på, at der skal være den rigtige balance i opgaverne og mulighed for faglig udvikling. Og så går vi op i at spise frokost sammen, grine, spise kage – og at vi løfter i flok.

Om ansøgningen
Skriv en side om hvad der gør dig til den perfekte lokalkonsulent i Ventilen, og send den sammen med et CV i en samlet fil til job@ventilen.dk senest søndag d. 15. marts. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af et par uger.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt vores sekretariatsleder Rillo på rillo@ventilen.dk. Det er ikke muligt at stille spørgsmål over telefonen. Du kan også læse meget mere på www.ventilen.dk