Kommunikationspraktikant til Ventilen Danmark

Ventilen Danmark søger en praktikant, der kan være med til at sætte ensomhed blandt unge på dagsordenen. Du skal være med til at engagere vores følgere på de sociale medier, skrive nyheder om vores lokale og nationale indsatser, sende interne og eksterne nyhedsbreve og lave medlems- og støttekampagner.

Du bliver en del af Ventilen Danmarks landssekretariat i København og vil sidde sammen med Ventilens kommunikationsmedarbejder, der også vil være din vejleder. Her vil du være med til at drive og videreudvikle Ventilen Danmarks kanaler og strategi, som lige nu er i fokus.

Ventilen har drevet lokale tilbud for ensomme unge i mere end 20 år. Derudover står Ventilen også for en række nationale indsatser såsom Netwerk og Ventilen Fortæller. Ventilen er medlem af flere foreninger og netværk – og vi blander os så vidt muligt i debatter om ensomhed og mistrivsel blandt unge.

Om dig
Du er måske lige nu i gang med dit andet semester på Kommunikation på DMJX, og søger efter en praktik, hvor du kan få lov til at udvikle dig fagligt og samtidig gøre en forskel. Du er god til at producere vedkommende indhold til både sociale medier, hjemmeside og pressen – eller du har stort lyst til at blive det. Vi ser gerne, at du kan arbejde i Adobe og har erfaring med at lave video. Ellers får du i hvert fald mulighed for det i Ventilen.

Praktisk om stillingen

Praktikstart den 1/8-2020. Vi ser gerne, at du kan arbejde fuldtid, men det er ikke et krav. Vi ønsker en praktikant i minimum fire måneder. Vi kan ikke tilbyde løn, men giver gratis frokost, som vi prioritere at spise samlet. Du får en fast plads og computer at arbejde ved. Det meste af arbejdet foregår på kontoret mellem kl. 10-16 men der kan være opgaver i hele landet også om aftenen og i weekenden.

 Om Ventilen

Ventilen Danmark er en frivillig, social ungdomsorganisation, der arbejder med og for ensomme unge. Vi består af ca. 300 frivillige fordelt over hele landet samt et landssekretariat på ca. 12 ansatte. I sekretariatet understøtter vi de lokales arbejde og udvikler og driver projekter og indsatser på nationalt plan. Vi er en forening med en valgt, frivillig bestyrelse som øverste ledelse og en sekretariatsleder som daglig leder, og en du kommer til at arbejde tæt sammen med i stillingen som kommunikationspraktikant. Vi har høje ambitioner og derfor også til tider travlt, men vi går op i at have en god og sjov omgangstone, og har fokus på, at der skal være den rigtige balance i opgaverne og mulighed for faglig udvikling. Og så går vi op i at spise frokost sammen, grine, spise kage og løfte i flok.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning + cv samlet til christiane@ventilen.dk senest den 24. maj.
Vi forventer, at samtalerne foregår i uge 23+24.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder, Christiane Vaaben, på:
christiane@ventilen.dk/ 70 208 308

Vil du gøre en forskel med kommunikation for Ventilen og samtidig udvikle dig fagligt? Så send din ansøgning til Christiane.