Netwerk i ny opdatering

Netwerk er ikke nyt, men hjemmesiden er. Ud over Ventilens egen hjemmeside har Ventilen også www.projektnetwerk.dk – og her har der været store flyttedag i sidste uge. Vi har opdateret alt indholdet på siden, samtidig med at vi har flyttet den til et mere tidssvarende cms-system. Tiden var løbet fra den gamle hjemmeside på flere områder. Dels gav det tekniske ind i mellem projektlederen flere grå hår end nødvendigt og dels trængte teksterne til at blive opdateret.

Netwerk er et samlet program for at arbejde med elevtrivsel på ungdomsuddannelser. Ventilen har udviklet og drevet Netwerk siden 2012 og i øjeblikket deltager 42 skoler i programmet. Håbet er at den nye hjemmeside giver et godt billede af hvad Netwerk tilbyder til skolerne – og giver flere lyst til at deltage.

Ud over at præsenterer Netwerk for omverdenen giver www.projektnetwerk.dk også lærerene på deltagerskolerne adgang til undervisningsmaterialer og ekstra viden. Der er i øjeblikket 2195 lærere der har adgang til at undervisningsmaterialet og vi håber at de et glade for opdateringen. Eleverne på deltagerskolerne får også et login og kan ud over inspiration til ’fællesskabende aktiviteter’, også læse om hvad de kan gøre, hvis de føler sig ensomme eller er bekymrede for en klassekammerart.

Vil du vide mere om Netwerk så besøg www.projektnetwerk.dk, eller kontakt projektleder Astrid Sandmark på astrid@ventilen.dk

 

www.projektnetwerk.dk er blevet opdateret