Ventilen Esbjerg slår igen dørene op!

Den 5. december sker det! Ventilen Esbjerg er igen klar til at byde unge, der oplever ensomhed, ind i et trygt fællesskab.

Vores fantastiske frivillige i Esbjerg glæder sig til at kunne åbne mødestedet tirsdag den 5. december klokken 17.30-19.30. Det hele foregår i Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4, 6700 Esbjerg. Aftenen står på brætspilshygge og kage i lange baner!

Vigtigst af alt er der hygge på programmet! De søde frivillige sørger for hyggelig stemning og trygge rammer, så man kan lære andre at kende i rare omgivelser og tage første skridt ud af sin ensomhed.

De sidste måneder har vores frivillige arbejdet benhårdt for at åbne Ventilen Esbjerg igen, og der er blevet tænkt mange gode tanker og lagt sjove planer! Derfor er anden åbningsgang allerede i kalenderen! Mødestedet holder åbent igen den 12. december, hvor der er juleklip, æbleskiver og julemusik på menuen. Læs mere om Ventilen Esbjerg og se de kommende aktiviteter her.

Vi har svært ved at få armene ned over genåbningen i det vestjyske! Ventilen Esbjerg har nemlig tidligere været åbent, men måtte desværre midlertidigt lukke pga. mangel på frivillige. Så det er rigtigt dejligt, at der nu står et nyt hold søde frivillige klar til at genstarte tilbuddet!

Er det første gang, man besøger Ventilen Esbjerg, skal man dukke op en halv time før: klokken 17.00. Her vil to frivillige tage en indledende snak med dig og sikre, at Ventilen er det rette tilbud for dig. Mødestedet i Esbjerg er for unge mellem 15 og 25 år.