Ventilen modtager donation fra Junior Branch

CISV Junior Branch afholdt velgørenhedsbanko til fordel for Ventilen. Næsten 3.000 kroner blev doneret med ønsket om at være med til at gøre en forskel for ensomme unge. 

CISV Junior Branch er en organsiation, der arbejder for at skabe venskaber mellem unge på tværs af kulturer og landegrænser. Da CISV Junior Branch i efteråret satte sig sammen for at finde ud af, hvilke events de skulle finde på i det kommende år, blev banko hurtig valgt som et af initiativerne.  Men formålet skulle ikke kun være at hygge sig, det skulle også gavne et godt formål.

”Jeg havde hørt om Ventilen og dets arbejde med ensomme unge fra en veninde, der har været lokal frivillig i Ventilen. Da jeg fortalte resten af gruppen om Ventilen, så støttede alle op om, at pengene skulle gå dertil, ” fortæller Clara Skibild, der er National Junior Repræsentant i CISV Junior Branch.

Junior Branch arbejder selv med en gruppe unge i alderen 15-26 år, så det var naturligt at fortsætte med at støtte en målgruppe tæt på deres egen. Derudover ville Junior Branch hellere støtte en sag, hvor de kunne mærke, at deres penge faktisk gjorde en forskel.

”Vi ville gerne støtte en organisation, hvor vi kunne mærke, at vi gjorde en forskel. Så vi søgte efter mindre organisationer, der matchede Junior Branchs værdier og målgruppe. Her passede Ventilen perfekt,” siger Clara Skibild, der er stolt over at Junior Branch velgørenhedsbanko kunne støtte med næsten 3.000 kr.

”Vi havde sat et beskedent mål på 400 kr., men det mål blev hurtigt gjort til skamme, da vi efter en time havde modtaget over 1.000 kr.,” griner Clara Skibild.

Donationen var todelt med indtægter fra bankospillet på 1420 kr., som Junior Branch valgte at fordoble. Junior Branch donerede således i alt 2840 kr. til Ventilen Danmarks arbejde.

Ventilen Danmark takker Junior Branch for den flotte donation og interesse i at gøre ungdommen mindre ensom.