Vi passer godt på dine oplysninger

Ligesom resten af verden er vi i gang med at opdatere formalia omkring vores privatlivspolitik. Vi er ikke helt færdige, men vi lover, at vi indtil nu og fremadrettet passer godt på dine oplysninger.

Du har nok lagt mærke til, at det i disse dage suser ind i din indbakke med mails, der har ord som “dataforordning”, “privatliv” og “GDPR” i emnefeltet. Det skyldes, at EU har lavet en omfattende forordning, som påvirker bl.a. din frisør, de netbutikker, du har brugt, og de foreninger, du har støttet, eller hvis nyhedsbrev du er tilmeldt.

Det vil altså sige, at Ventilen naturligvis også er omfattet af EU’s General Data Protection Regulation eller GDPR. Det medfører en hel masse dokumentation og formalia, og vi må ærligt indrømme, at arbejdet har taget længere tid, end vi havde forventet. Nok ikke mindst fordi vi her på vores lille sekretariat i nogle tilfælde har prioriteret at bruge tiden på vores arbejde med de unge, der føler sig ensomme.

Dog er det vigtigt for os at påpege, at vi altid har passet godt på både mailadresser, og de andre oplysninger, vi har modtaget. Vi har den opfattelse, at når folk viser os tillid, må vi også være tilliden værd. Det er altså ikke ret mange arbejdsgange, vi skal lave om på, men opgaven er at nedskrive, hvordan vi håndterer oplysningerne og hvorfor.

Vi sender besked til medlemmer og modtagere af nyhedsbrevet, når privatlivspolitikken er endeligt formuleret.