Et nyt hold dygtige oplægsholdere er klar

I weekenden blev der uddannet et nyt kuld engagerede og dygtige oplægsholdere til Ventilens Fortællerkorps, der nu står klar-parat til at tage med ud og holde oplæg om ensomhed og fællesskaber blandt unge. Ventilen uddanner nye oplægsholdere til Ventilens Fortællerkorps to gange om året, og i lørdags blev der afholdt uddannelsesdag i Ventilens Fortællerskorps for 7 nye friske oplægsholdere.

De nye oplægsholdere er blevet klædt på med den faglige viden og de redskaber vi har oparbejdet i Ventilen gennem de sidste mange år, samtidig med at de har fået trænet en række forskellige formidlingsteknikker til brug for deres kommende praksis som oplægholdere i Ventilens Fortællerkorps. De kribler i fingrene på de nye oplægsholdere for at komme ud på skoler og uddannelsesinstitutioner og udbrede Ventilens viden om ensomhed og fællesskaber blandt unge, og for at være med til at nedbryde det tabu der eksisterer om ensomhed.

De seje og dygtige frivillige i Ventilens Fortællerkorps tager rundt til unge i hele landet på højskoler, efterskoler, 10. klasses og pædagog- og lærerseminarer, og giver viden om fællesskaber og ensomhed blandt unge, og om hvad vi alle sammen kan gøre for at gøre ungdommen mindre ensom.

Ring til os på tlf. 70 208 308 eller skriv på fortaeller@ventilen.dk, hvis det kunne være aktuelt for din skole at booke et oplæg om ensomhed og fælleskaber blandt unge.