Ring eller skriv til Ventilen

Kontakt sekretariatet eller et lokalt tilbud

Ventilens sekretariat har til huse i København. Du kan ringe på telefon 70 208 308 hverdage mellem 10-16. Telefonen er lukket i weekenderne, på helligdage og to dage mellem jul og nytår. Du er også meget velkommen til at skrive til sekretariatet på info@ventilen.dk eller ved at bruge kontaktformularen længere nede på siden.

Leder du efter en specifik medarbejder, kan du finde hele sekretariatet på denne side.

Ventilen tager ud og holder oplæg om ensomhed og fællesskaber i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være på efterskoler, højskoler, pædagog- og læreruddannelser, men vi tilbyder også skræddersyede foredrag eller workshops. Skriv eller ring til os, os så tager vi en snak om, hvad I kunne tænke jer.

Er du interesseret i at blive frivillig, er du også meget velkommen til at kontakte os, men du kan med fordel starte med at læse om mulighederne her.

Har du spørgsmål til fx de konkrete aktiviteter i et af vores tilbud, så tryk på pilen og find dets kontaktoplysninger på danmarkskortet længere nede på siden.

Send os en mail

Skriv en mail til sekretariatet her eller på info@ventilen.dk.

Send en kopi af denne mail til mig

Hvor kan du finde os?

Find ud af, hvilket af vores 20 tilbud ligger tættest på dig, ved at klikke på kortet

Titeladresse
Aalborg (mødested) v/ KFUM og KFUK Danmarksgade 52 9000 Aalborg
Aarhus (mødested) Folkestedet, Carl Blochs Gade 28 8000 Aarhus C
Esbjerg (mødested) Exnersgade 4 6700 Esbjerg
Frederikshavn (mødested) Skolegade 6, 3. sal 9900 Frederikshavn
Gentofte (mødested) Melchiorsvej 13 2920 Charlottenlund
Herning (mødested) Huset no. 7 Nørregade 7 7400 Herning
Hillerød (mødested) Buevej 1 3400 Hillerød
Holbæk (KOMsammen) Multihuset Isefjord Kalundborgvej 133 4300 Holbæk
Kolding (mødested) Kolding selvhjælp, Banegårdspladsen 2, 2 6000 Kolding
København (mødested og KOMsammen) Nørrebrogade 14d, 2200, København N, Danmark
Næstved (mødested) Farimagsvej 16, 1. sal. 4700 Næstved
Odense (mødested og KOMsammen) Kongensgade 72, 1.sal 5000 Odense C
Randers (KOMsammen) Kirketorvet 2A, 8900 Randers C, Denmark
Roskilde (mødested) C/O KFUK Blågårdsstræde 17 4000 Roskilde
Slagelse (KOMsammen) Bjergbygade 20c 4200 Slagelse
Sønderborg (mødested) Løngang 29 6400 Sønderborg
Vejle (mødested) Foreningernes Hus - Vissingsgade 31 7100 Vejle
Viborg (mødested) c/o De Frivilliges Hus Vesterbrogade 1 8800 Viborg

Følg med i hvad vi laver

Tilmeld vores nyhedsbrev

* indicates required

Almindelige spørgsmål

I mødestederne møder du andre unge, og I laver aktiviteter sammen. Det ikke er et sted hvor du kommer for “at være”, og derfor er det ikke et værested, men nærmere et mødested. Selvfølgelig er der plads til, at du kan sidde lidt for dig selv, hvis du har en dårlig dag, men i mødestedet er det ligesom med venner eller kammerater. Du er nødt til at forholde dig til de andre, der er til stede. Det er netop tanken med mødestedet, at det er et øverum, hvor du kan være sammen med andre, skabe relationer og øve dig i det sociale. Du bliver ikke dømt ude, selvom du skulle træde ved siden af. Mødestedet er et sted, hvor du deltager aktivt i fællesskabet.

KOMsammen står for Kost Og Motion sammen. Tilbuddet er for unge, som kender til ensomhed og ønsker sig en sundere livsstil. Aktiviteterne i KOMsammen er på et niveau, så alle kan være med. Du behøver ikke at være god til sport eller vide noget om kost og motion for at komme i tilbuddet, men det er vigtigt, at du har lyst til at være med, også selvom det måske kræver, at du skal overskride nogle af dine egne grænser. De frivillige sørger for, at det er sjovt og trygt for alle.

I Ventilens tilbud er man sammen med andre unge om en aktivitet. Det er meget forskelligt hvad, der er på programmet, fordi det er noget, de frivillige og de unge planlægger i fællesskab. Du kan læse mere om, hvad den ventil, der ligger i nærheden dig, har planlagt i den næste tid i kalenderen her. Fra kalenderen kan du også klikke dig videre til den enkelte ventils egen side og læse nærmere.

Både mødestederne og KOMsammen er drevet af unge frivillige mellem 18 og 30 år. Ventilens tilbud er ung-til-ung-projekter, hvor de frivillige giver andre unge et sted, hvor de kan være sammen, snakke med og lave aktiviteter med jævnaldrende. De frivillige i Ventilens tilbud er der for at sikre, at der altid er trygt at komme, er en rar stemning, og at der altid er en at snakke med. De frivillige i mødestedernes primære opgave er at sørge for, at der altid er aktiviteter eller noget at give sig til, når de unge mødes. I KOMsammen hjælper de frivillige med at arrangere aktiviteter, der har fokus på kost eller motion, og hvor de unge får mulighed for at røre sig.  

Første gang du kommer i et af Ventilens tilbud, skal du komme en halv time før de åbner. Du behøver ikke fortælle os, at du kommer i forvejen, for der altid vil står et par frivillige klar til at tage imod dig. Du kan læse mere om de lokale tilbuds åbningstider her. De frivillige kan fortælle dig mere om tilbuddet og sammen snakker I om, hvad Ventilen er for noget, og om det er noget for dig. I Ventilen kan vi desværre ikke tage imod alle unge. Vores frivillige er ikke klædt på til at tage imod unge, der har en alvorlig psykisk sygdom, der ikke er velbehandlet. Vi kan heller ikke tage imod unge med et aktivt misbrug af alkohol eller stoffer. Du kan læse mere om hvem, der kan komme i de enkelte tilbud her. Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at ringe til vores sekretariat på 70 208 308 mellem kl. 10-16 i hverdage eller skrive en mail til os på info@ventilen.dk. Alle spørgsmål er velkomne.

Vi kan desværre ikke tage imod alle unge. Dette skyldes, at vores frivillige ikke er uddannede til det. Du kan ikke komme i Ventilen, hvis du har et aktivt misbrug af alkohol eller stoffer, eller hvis du har en alvorlig psykisk sygdom, der ikke er velbehandlet. Har du spørgsmål eller har brug for at vide mere om dette, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på 70 208 308 mellem kl. 10-16 i hverdage eller sende en mail til info@ventilen.dk.